Zorgdouche

Onze Zorgdouche

Bent u mindervalide maar wilt u thuis toch nog steeds veilig en toegankelijk kunnen douchen? Doucheservice beschikt over een extra ruime zorgdouche die wij bij u in huis installeren. 

Onze zorgdouche is de perfecte oplossing als het gebruiken van uw eigen douche vanwege beperkte mobiliteit tijdelijk niet mogelijk is. Deze douche heeft een lage douchebak met (optionele) oprijplaat die de instap toegankelijk maakt. Door de ruime opbouw van de douche is het mogelijk om met een speciale stoel zittend te douchen. De lage uitklapbare deuren geven de optie om met hulp van een thuiszorgmedewerker te douchen en zijn daardoor uitermate geschikt voor toepassingen in de thuiszorg. De zorgdouche heeft extra veiligheidsattributen om risico op uitglijden te voorkomen. 

Onze zorgdouche heeft ruime afmetingen van 120 x 80 x 200 cm en uitklapbare deuren van 75 cm hoog. Voor het installeren hebben wij een vrije ruimte nodig van 150 x 100 cm.

Bel ons op 085 401 04 72 voor advies en de mogelijkheden.

zorgdouche

Toegankelijk

Door de lage instap en (optionele) oprijplaat is onze zorgdouche toegankelijk voor mindervaliden.

Thuiszorg geschikt

Vanwege de lage uitklapbare deuren en (optionele) douchestoel is geassisteerd douchen mogelijk.

Veilig

Een antisliplaag en handvatten maken onze zorgdouche extra veilig. Een speciale beveiliging voorkomt dat er te heet water uit de douchekop kan komen.  

Onze Service

De zorgdouche wordt door heel Nederland geplaatst. De douche kan overal op de  benedenverdieping worden geïnstalleerd. Een warmwatervoorziening en de toe- en afvoer van het water regelen wij voor u. Verder bestaat onze service uit:

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

Topservice

Wij hebben onze naam niet zomaar gekozen. Wij combineren het leveren van een tijdelijke douche met de beste service.

Onze service engineers tijdens de installatie

Complete Installatie

Wij verzorgen de complete installatie en gaan niet weg voordat u een volledig functionele douche heeft. Hierbij hoort ook de demontage na het gebruik en het eventuele verschuiven van meubels.

Onze klantenservice

Heldere Prijs

Onze prijs structuur is simpel opgezet, en alles is inclusief BTW. Verder is alle service inbegrepen in de totaal prijs. Hierdoor loopt u niet tegen verborgen kosten aan.

Hygiëne

In een periode van zorg is hygiëne zeer belangrijk. Daarom is een schone zorgdouche topprioriteit van Doucheservice. Zo nemen wij verschillende maatregelen om de hygiëne van onze zorgdouches te waarborgen. 

Onze Service, met Douche.

Neem telefonisch contact met ons op voor advies en de mogelijkheden.

085 401 04 72

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice