Zorgdouche

Onze Zorgdouche

Doucheservice beschikt over een extra ruime zorgdouche. De douche heeft een lage douchebak die de instap gemakkelijk maakt. Door de ruime opbouw van de douche is het mogelijk om met een speciale stoel zittend te douchen. Door de lage uitklapbare deuren is de zorgdouche ook geschikt voor douchen met extra hulp van een thuiszorgmedewerker. Zo is de douche uitermate geschikt voor toepassingen in de thuiszorg of als het bereiken van de douche op een andere etage tijdelijk niet mogelijk is. 

Onze zorgdouche heeft een ruime afmetingen van 120 x 80 x 200 cm. De uitklapbare deuren zijn 75 cm hoog. Voor het installeren van onze zorgdouche hebben wij een vrije ruimte nodig van 150 x 100 cm

Bel ons op 085 401 04 72 voor advies en de mogelijkheden.

Toegankelijk

Door de lage instap en een optionele oprijplaat is onze zorgdouche altijd toegankelijk.

Thuiszorg geschikt

Aanbevolen door thuiszorg. Vanwege de lage deurhoogte is geassisteerd douchen mogelijk.

Veilig

Dankzij een antisliplaag en handvat is onze zorgdouche extra veilig. Door een beveiliging kan er niet te heet water uit de douchekop komen.  

Onze Service

De zorgdouche wordt door heel Nederland geplaatst. De douche kan overal op de  benedenverdieping worden geïnstalleerd. Een warmwatervoorziening en de toe- en afvoer van het water regelen wij voor u. Verder bestaat onze service uit:

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

Topservice

Wij hebben onze naam niet zomaar gekozen. Wij combineren het leveren van een tijdelijke douche met de beste service.

Onze service engineers tijdens de installatie

Complete Installatie

Wij verzorgen de complete installatie en gaan niet weg voordat u een volledig functionele douche heeft. Hierbij hoort ook de demontage na het gebruik en het eventuele verschuiven van meubels.

Onze klantenservice

Heldere Prijs

Onze prijs structuur is simpel opgezet, en alles is inclusief BTW. Verder is alle service inbegrepen in de totaal prijs. Hierdoor loopt u niet tegen verborgen kosten aan.

Hygiëne

In een periode van zorg is hygiëne zeer belangrijk. Daarom is een schone zorgdouche topprioriteit van Doucheservice. Zo nemen wij verschillende maatregelen om de hygiëne van onze zorgdouches te waarborgen. 

Onze Service, met Douche.

Neem telefonisch contact met ons op voor advies en de mogelijkheden.

085 401 04 72

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice