Zorgdouche

Onze zorgdouche

Voor mensen met beperkte mobiliteit kan douchen een hele opgave worden. De douche kan bijvoorbeeld slecht bereikbaar zijn omdat deze zich op een hogere etage bevindt, of er is een risico op uitglijden met mogelijk ernstige gevolgen vandien. Bij Doucheservice zijn we bekend met dit probleem: met onze zorgdouche kunt u toch veilig én toegankelijk blijven douchen.

Veilig en toegankelijk douchen

De zorgdouche bevat uitklapbare deuren die zorgen voor een makkelijke toe- en uitgang. De deuren houden water binnen en bieden de mogelijkheid tot geassisteerd douchen met bijvoorbeeld een mantelverzorger. De zorgdouche bevat verscheidene grepen om u te assisteren en een antisliplaag om uitglijden te voorkomen. U kunt zelf kosteloos aangeven of u een uitklapbare stoel en/of oprijplaat bij de douche wilt voor een rollator of rolstoel.

Ruime afmetingen

Onze zorgdouchecabines hebben ruime afmetingen van 120 x 80 x 185 cm. De uitklapbare deuren zijn 75 cm hoog.

Volledige installatie

Bovenop de voorgenoemde opties die wij bieden bij onze zorgdouche, zit ook de installatie en demontage. De douche kan bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer en/of de benedenverdieping geïnstalleerd worden. Een warmwatervoorziening is inbegrepen en de toe- en afvoer van het afvalwater regelen wij voor u. 

Onze Service

Icoon van onze warmwatervoorzieningen boiler

Warmwatervoorziening

Heeft u geen warmwateraansluiting? Dat is geen probleem. Doucheservice zorgt ervoor dat u altijd warm kan douchen. Wij installeren met uw douche ook een warmwatervoorziening. Wel zo makkelijk.

Icoon die aanduid dat de douches overal in huis te plaatsen zijn

Overal te Plaatsen

Onze robuuste douchecabines zijn waterdicht. Hierdoor kunnen wij de douche overal in huis plaatsen, waar het u het beste uitkomt.

Icoon van een telefoon die een goede service aanduid

Flexibel

Onze monteurs zijn 7 dagen per week op pad, ook ’s avonds. Zo kunnen wij ons aanpassen aan uw schema. 

Hygiënisch

Een van de belangrijkste vragen voor klanten is hoe de hygiëne van de douches wordt gewaarborgd. Bij Doucheservice nemen wij het product en de service die geleverd wordt zeer serieus. Zo ook de hygiëne.

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

Topservice

Wij hebben onze naam niet zomaar gekozen. Wij combineren het leveren van een tijdelijke douche met de beste service.

Onze service engineers tijdens de installatie

Complete Installatie

Wij verzorgen de complete installatie en gaan niet weg voordat u een volledig functionele douche heeft. Hierbij hoort ook de demontage na het gebruik en het eventuele verschuiven van meubels.

Onze klantenservice

Heldere Prijs

Onze prijs structuur is simpel opgezet, en alles is inclusief BTW. Verder is alle service inbegrepen in de totaal prijs. Hierdoor loopt u niet tegen verborgen kosten aan.

Onze Service, met Douche.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice