Zorgdouche van doucheservice

Zorgdouche huren bij Doucheservice

Sommige mensen bevinden zich in een staat van beperkte beweeglijkheid. Dit weerhoudt iemand ervan om de trap op te komen, of staand te douchen. Om deze basisbehoefte toch te waarborgen op een prettige, toegankelijke en veilige manier, kunt u bij Doucheservice een zorgdouche huren. Deze bestaat uit een douche bank of stoel en wordt op een gunstige plek naar uw wens in de woonruimte geplaatst. Met de zorgdouche brengen wij een prettige douche ervaring bij u terug.

Douchen gedurende vervelende situatie: zorgdouche huren

Vervelende situatie

Even een periode de wind tegen… Ondanks de vervelende situatie blijft hygiëne ontzettend belangrijk. Wij van Doucheservice helpen graag mensen die op het moment niet in staat zijn van hun eigen douche gebruik te maken. Denk aan oudere mensen die de trap niet meer op kunnen lopen, mensen die verzwakt zijn door ziekte, vervelende been of heup breuken en/of bijkomstigheden zoals rugpijn en bekkeninstabiliteit door zwangerschap. Een zorgdouche huren is de perfect oplossing gedurende deze situatie. Deze douchecabine voorziet mindervaliden met beperkte mobiliteit van een prettige douche ervaring, en dat gewoon bij u thuis.

Plaatsen van een zorgdouche

Doucheservice plaatst een zorgdouche bij u thuis! Door de flexibiliteit waarmee wij deze douche kunnen plaatsen voldoen wij aan uw locatie wens. Zo kunnen wij hem bijvoorbeeld plaatsen in de woonkamer, slaapkamer en/of de benedenverdieping. Onze douches worden altijd voorzien van warm water, doormiddel van onze warmwater voorzieningen. Deze zorgen voor uw gewenste watertemperatuur en kunt u zelf heel eenvoudig instellen.

Vanuit ons kantoor in Delft prepareren wij onze douches. We maken ze weer brandschoon na elke demontage en voor elke installatie zodat u altijd hygiënisch kan douchen.  Wij verhuren niet alleen in en rond Delft, maar door heel Nederland. Zo zorgen wij er voor dat iedereen altijd thuis kan blijven douchen.

Verdere details bespreken wij graag met u, hiervoor kunt u contact met ons opnemen via email, telefoon of het contactformulier op de website.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice