Thuiszorg douchecabine

Zorgdouche huren bij Doucheservice

Bent u minder valide? Dan kan thuis douchen voor u soms een lastige en onveilige situatie worden. Mindervalide zijn kan u ervan weerhouden om de trap op te komen naar de badkamer, of om staand te douchen. Om toch te kunnen blijven douchen op een prettige, toegankelijke en veilige manier kunt u bij Doucheservice een zorgdouche huren. Deze bestaat uit een ruime douchebak met anti-slip laag en (optioneel) een stoel en/of oprijplaat voor een rolstoel. De zorgdouche wordt op een gunstige plek naar uw wens in de woonruimte geplaatst. 

Douchen gedurende vervelende situatie: zorgdouche huren

Is een zorgdouche voor mij geschikt?

Even een periode de wind tegen… Ondanks de vervelende situatie blijft hygiëne ontzettend belangrijk. Wij van Doucheservice helpen graag mensen die op het moment niet in staat zijn van hun eigen douche gebruik te maken. Denk aan oudere mensen die de trap niet meer op kunnen lopen, mensen die verzwakt zijn door ziekte, vervelende been of heup breuken en/of bijkomstigheden zoals rugpijn en bekkeninstabiliteit door zwangerschap. Een zorgdouche huren is de perfect oplossing gedurende deze situatie. Deze douchecabine voorziet mindervaliden met beperkte mobiliteit van een prettige douche ervaring. Daarnaast is onze zorgdouche door de lage uitklapbare deuren uitermate geschikt voor mensen die baat hebben bij geassisteerd douchen met behulp van een thuiszorg medewerker. Dit stelt hen in staat thuis te blijven douchen zonder daarvoor in bijvoorbeeld een verzorgingshuis te wonen.

Hoe krijg ik een zorgdouche in huis?

Doucheservice plaatst een zorgdouche bij u thuis! Door de flexibiliteit waarmee wij deze douche kunnen plaatsen voldoen wij aan uw locatie wens. Zo kunnen wij hem bijvoorbeeld plaatsen in de woonkamer, slaapkamer en/of de benedenverdieping. Onze douches worden altijd voorzien van warm water, doormiddel van onze mobiele warmwater voorzieningen. Deze zorgen voor uw gewenste watertemperatuur en kunt u zelf heel eenvoudig instellen. Het enige wat we nodig hebben is toegang tot een kraan.

Vanuit onze locaties in Delft, Groningen en Nijmegen prepareren wij onze douches. We maken deze brandschoon na elke demontage en voor elke installatie zodat u altijd hygiënisch doucht.  Wij verhuren door heel Nederland 7 dagen per week. Zo zorgen wij er voor dat de prettige douche ervaring bij u in huis blijft.

Verdere details bespreken wij graag met u, hiervoor kunt u contact met ons opnemen via email, telefoon, Whatsapp of het contactformulier op de website.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice