Waarom een nooddouche huren?

Staat er bij u een badkamer renovatie op de planning? Of een reparatie? Dan weet je dat je in die periode niet van jouw eigen douche gebruik kunt maken. Een nooddouche huren is dan een ideale oplossing. Dit voorkomt dat je met je handdoekje naar de lokale fitness of naar een familielid moet om te kunnen douchen.

Doucheservice helpt jou bij dit ongemak graag uit de brand. Wij kunnen helpen met een tijdelijke douchevoorziening die bij jou thuis wordt geïnstalleerd. Deze mobiele douche cabine nemen wij mee als een bouwpakket en kunnen wij ter plekke in elkaar zetten op een plek die voor u goed uitkomt.

Waar kan een nooddouche staan?

Om een tijdelijke douche te kunnen installeren hebben wij slechts twee dingen nodig:

1 ) Een toevoer. Dit kan elke soort kraan zijn – zowel warm als koud. Kranen vind je meestal in (bij-)keukens, toiletten, washokken, garages en tuinen. Heeft de kraan geen warm water? Geen probleem, dan brengen wij een boiler mee. Voor het aansluiten van een boiler hebben wij wel een stopcontact in de buurt nodig.

2) Een afvoer. Denk hierbij aan wasbakken, putjes en wasmachine-afvoerpunten. Bij nood kan ook een dakgoot gebruikt worden.

Met welke afmetingen moet u dan rekening houden voor het zoeken van een geschikte locatie bij u thuis voor de tijdelijke douche? Onze douche is 90 x 90 cm en 210 cm hoog, maar om de douche in elkaar te zetten hebben we een ruimte nodig van circa 150 x 110 x 210 cm.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een nooddouche? Dan kunt u vrijblijvend een reservering maken op onze website via het online reserveringsformulier. Hierna nemen wij contact met u op om de mogelijkheden door te spreken en een eventuele afspraak te maken.