Verplaatsbare douche

Een verplaatsbare douche huren tegen een scherpe prijs? Dat kan bij Doucheservice!
Gaat u de badkamer verbouwen? Of bent u (tijdelijk) minder valide en wilt u op de begane grond kunnen blijven douchen? In deze gevallen zijn wij graag uw partner en hebben wij een verplaatsbare douche te huur!

Verplaatsbare douche huren bij Doucheservice

Wij leveren All-In: bij de prijs is de bezorging, de volledige installatie, en de demontage inbegrepen. De verplaatsbare douche van Doucheservice is 90 x 90 x 205 cm en daarmee erg ruim voor gebruik en niet te groot voor in uw huis. Doucheservice is dé verhuurder voor een nooddouche, zorgdouche of tijdelijke douchecabine.

Verbouwing? Doucheservice heeft voor u een verplaatsbare douche te huur!

Uw badkamer verbouwen is leuk en enerverend, maar daarnaast ook onhandig. Want waar gaat u douchen tijdens de verbouwing? Steeds met een handdoek naar de buren, uw familie of vrienden is natuurlijk niet ideaal, vooral als u een strakke agenda planning heeft.

Gelukkig heeft Doucheservice dé oplossing: onze verplaatsbare douches plaatsen we overal in huis, waar het u goed uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, woonkamer, keuken, zolder of garage. Voor warmwater zorgen wij door een van onze warmwatervoorzieningen bij u te plaatsen en ook de af- en toevoer wordt door ons geregeld. Zo kunt u tijdens de verbouwing van de badkamer toch gewoon fijn thuis blijven douchen.

Verplaatsbare douche met boiler huren

U kunt bij ons ook een mobiele douchecabine met boiler er bij huren. Bij elke douche die wij ter verhuur aanbieden, leveren wij gratis een afvoerpomp én boiler als deze nodig is. Omdat onze boilers elektrisch werken hebben we een stroomaansluiting nodig voor de mobiele douchecabine met boiler. Daarnaast is het van belang dat er een koudwater punt aanwezig is en er een afvoer mogelijkheid aanwezig is voor de douche.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice