Service engineer tijdens de installatie van de tijdelijke douche

Verbouwingsdouche Huren

Een badkamerverbouwing kan behoorlijk hectisch zijn. En een van de grootste problemen die veel mensen hebben als ze hun badkamer laten openbreken is dat er geen douche meer tot hun beschikking staat. Nu kan u natuurlijk gaan douchen op de sportschool of bij het zwembad maar thuis douchen is toch altijd practischer en erg relaxed. Daarom is er nu een oplossing! Doucheservice Nederland verhuurt nooddouches voor tijdens de badkamerverbouwing.

Doucheservice is dé verbouwingsdouche specialist van Nederland. Wij plaatsen uw douche voor een transparante totaalprijs van 185,- incl. BTW. Wij plaatsen de mobiele douchecabine overal in huis, waar het u het beste uitkomt. U kan denken aan de keuken, woonkamer, slaapkamer en zelfs de zolder. Heeft u geen warm water? Dat is geen probleem, wij zorgen voor warmwatervoorziening. Dit is zelfs in de totaalprijs inbegrepen!

Onze teamleden in de kantine

De Nooddouche

De mobiele douchecabine is gemaakt van wit ABS plastic. Dit is erg robuust en ook goed schoon te houden. Door gebruik te maken van kwaliteitsdouches kunnen wij de douches dus door uw hele huis plaatsen. Natuurlijk leveren wij de douchecabine volledig schoon bij u aan. Om dit te garanderen worden de tijdelijke douches uitvoerig gereinigd. De tijdelijke douche is voorzien van een waterbesparende douchekop, een mengkraan met keramische schijven en een douchegordijn. Ook een boiler of warmwatervoorziening is inbegrepen als u geen warm water heeft. De afmetingen van de tijdelijke nooddouche bedragen: 90 x 90 x 205 cm. Vanwege het feit dat de douche volledig uit elkaar te halen is kan hij door onze installateurs door zelfs de kleinste openingen en trapgaten getild worden. 

Kosten

Voor de eerste twee weken van de verbouwing kan u al een nooddouche huren voor maar 185,- incl. BTW. In deze totaalprijs zitten alle services al inbegrepen; installatie, demontage, warmwatervoorziening en de douchecabine zelf natuurlijk. Mocht de verbouwing langer duren dan deze periode kan u natuurlijk altijd verlengen. Dit kan per dag of per week voor een weekprijs van €55,- incl. BTW.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice