Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over:

Leveren & ophalen

Wij leveren douches 7 dagen per week, overdag en ‘s avonds. Samen met u spreken we een tijdslot af van 2 uur waarin de monteur bij u voor de deur zal staan. Dan hoeft u niet de hele dag thuis te blijven!

Afhankelijk van de locatie in de woning waar de douche geplaatst zal worden en eventuele onverwachte complicaties, is de monteur meestal tussen de 45 en 90 minuten bezig met de installatie.

Uit ervaring weten we dat verbouwingen niet altijd lopen zoals verwacht. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn we daarom heel flexibel in het verlengen van de huurperiode. U kunt na ons totaalpakket van 2 weken altijd naar eigen wens per week of per dag verlengen. Voor de kosten klikt u hier.

Dat is mogelijk. Afhankelijk van onze planning kunnen we de douche eerder bij u ophalen dan u van tevoren had aangegeven.

In principe hoeft u de monteur niet te helpen bij de installatie, echter bij de wat lastigere locaties in de woning wordt een beetje hulp van de klant altijd zeer gewaardeerd!

Staat uw vraag er niet bij?

We helpen u graag verder via:​

Onze Service, met Douche.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice