Veelgestelde vragen

Ik heb een vraag over:

Douche installatie

Ja! Onze douches zijn waterdicht en kunnen daardoor in principe overal staan. Bij het uitstappen raden wij aan een badmat of een handdoek voor de douche te leggen om eventuele waterdruppels van het uitstappen te kunnen opvangen. Indien de douche niet op tegels staat, leggen wij voor de zekerheid een preventiebak onder de douche.
De douche zelf is 90 x 90 x 205 cm. Wordt er ook een warmwatervoorziening geplaatst? Dan neemt de douche iets meer ruimte in. Voor het opbouwen van de douche heeft de monteur 120 x 120 x 210 cm nodig.

Uiteraard! Wij zorgen ervoor dat uw wasmachine/vaatwasser o.i.d. nog steeds gebruikt kunnen worden. De kraan en afvoer krijgen namelijk een verloopstukje dat ervoor zorgt dat zowel de douche als uw wasmachine aangesloten is op de waterkraan en afvoer. U kunt dus gewoon de wasmachine gebruiken tijdens de huurperiode van uw tijdelijke douche!

Dat kan zeker. Als er alleen een koudwateraansluiting in de buurt is, zullen wij gratis een warmwatervoorziening meeleveren. Met een inhoud van 50L zorgt de voorziening er voor dat heel uw gezin zonder problemen kan douchen.

Nee, de hoeveelheid stoom die uit de tijdelijke douche komt is laag en niet voldoende om schade aan uw plafond aan te brengen. We gaan altijd respectvol en voorzichtig met het huis van onze klanten om, daardoor hebben we nog nooit klachten gehad van klanten over stoom schade. 

De cabine kan niet buiten staan, dit komt doordat de cabine open is aan de bovenkant. Rond de zomer plaatsen we soms wel douches buiten onder overkappingen.

Hygiëne vinden wij zeer belangrijk en vanzelfsprekend. Onze douches worden grondig en professioneel gereinigd, daarom zijn onze douches altijd schoon bij aflevering en rekenen wij hier geen kosten voor.

Nee, onze douchecabine heeft drie volledig afsluitende wanden met aan de voorkant een douchegordijn. 

Als een afvoerputje niet aanwezig is, kan het water door middel van een automatische afvoerpomp weggepompt worden. Voorbeelden waar het afvalwater heen gepompt kan worden zijn de wasmachine afvoer, cv afvoer, wasbak of naar buiten.

Als u de douche voor een langere tijd gebruikt, kan het zijn dat zeepresten in de pomp en slangen een vieze geur achterlaten. Wij raden aan om de douche nog even 3 minuten met een flinke scheut allesreiniger door te laten lopen nadat u klaar bent met douchen. Zo worden alle zeepresten opgelost en doorgespoeld.

Staat uw vraag er niet bij?

We helpen u graag verder via:​

Onze Service, met Douche.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice