Veelgestelde vragen

Hier volgt een overzicht van de meest gestelde vragen met een antwoord hierop. Door op een vraag te klikken komt het antwoord tevoorschijn. Wij hopen op deze manier alles zo helder mogelijk te maken en u te overtuigen van onze transparante en uitstekende service.

Wij installeren de douches ook ‘s avonds en in het weekend. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat er niet vrij van werk genomen hoeft te worden en afspraken afgezegd moeten worden voor de installatie.

Uiteraard! Wij zorgen ervoor dat uw wasmachine/vaatwasser o.i.d. nog steeds gebruikt kunnen worden. De kraan en afvoer krijgen namelijk een verloopstukje dat ervoor zorgt dat zowel de douche als uw wasmachine aangesloten is op de waterkraan en afvoer. U kunt dus gewoon douchen en tegelijk de wasmachine laten draaien!

Hygiëne vinden wij zeer belangrijk en vanzelfsprekend. Onze douches worden grondig en professioneel gereinigd. Daarom zijn onze douches altijd schoon bij aflevering en rekenen wij hier geen kosten voor!

Hier zijn wij heel flexibel in. U kunt na ons totaalpakket van 2 week altijd naar eigen wens per week of per dag verlengen. Voor de kosten klikt u hier.

De douche zelf is 90 x 90 x 205 cm. Komt er nog een warmwatervoorziening bij dan neemt de douche iets meer plaats in. Voor het opbouwen van de douche heeft de monteur 120 x 120 x 210 cm nodig.

Ja! Onze douches zijn waterdicht en kunnen daardoor in principe overal staan. Alleen voor het uitstappen raden wij aan om een badmat of een handdoek voor de douche te leggen om eventuele waterdruppels van het uitstappen te kunnen opvangen. Indien de douche niet op tegels staat, leggen wij voor de zekerheid een preventiebak onder de douche.

Dankzij onze warm watervoorziening van 50l is dit altijd mogelijk. Deze warm watervoorziening kan zonder problemen een gezin warm achter elkaar laten douchen.

Als een afvoerputje niet aanwezig is, kan het water door middel van een automatische afvoerpomp weggepompt worden. Voorbeelden waar het afvoerwater heen gepompt kan worden zijn de wasmachine afvoer, cv afvoer, wasbak of naar buiten.

Ja, tegen een éénmalige kleine meerprijs leveren wij ook in plaatsen als Breda, Utrecht, Tilburg & Amsterdam. Na het invullen van het reserveringsformulier zullen wij hier contact met u over opnemen.

Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier of via ons telefoon nummer: 085 401 04 72

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice