Tijdelijke douche

Tijdelijke douche

De Doucheservice beschikt over robuuste mobiele douchecabines. Deze douches zijn waterdicht en kunnen overal geplaatst worden. Op deze manier kunnen wij flexibel inspelen op uw persoonlijke situatie.

Tijdelijke douche: 90 x 90 x 205 cm. Voor tijdens het opbouwen hebben we 10 cm meer nodig. Dankzij zijn ruime afmetingen is deze douche zeer prettig in gebruik. Tevens beschikt deze douche over een mengkraan. De wanden zijn gemaakt van duurzaam ABS plastic. Dit materiaal is zeer goed te reinigen, daarom zijn douches altijd brandschoon.

Icoon van onze warmwatervoorzieningen boiler

Warmwatervoorziening

Wij verzorgen de complete aansluiting van de douche. Dankzij onze warm- watervoorziening hoeft uw kraan niet over warm water te beschikken.

Icoon die aanduid dat de douches overal in huis te plaatsen zijn

Overal te plaatsen in de woning

Wij beschikken over robuuste douchecabines. De douches zijn waterdicht en kunnen overal geplaatst worden in uw woning . Zo spelen wij flexibel in op uw persoonlijke situatie.

Icoon van een telefoon die een goede service aanduid

Installatie met een topservice

Wij leveren de douche 7 dagen per week en ook in de avond. Een spoedplaatsing is voor ons ook geen probleem.

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

Hygiënisch

Wij waarborgen een hoge hygiëne standaard voor onze douches. Dit garanderen wij doordat ons team de douches grondig reinigt in onze werkplaats

Onze service engineers tijdens de installatie

Complete installatie

Wij verzorgen de installatie in zijn geheel en gaan niet weg voordat u een volledig functionele douche heeft. Hierbij hoort ook de demontage na het gebruik.

 
Onze klantenservice

Heldere prijs

Onze prijs voor het door u gekozen pakket is inclusief BTW en de service dienst. Hierdoor loopt u niet tegen verborgen kosten aan.

Het totaal pakket: €185,-

Onze prijzen

Doucheservice hanteert vaste transparante prijzen. Voor 2 weken douchen bent u slechts €185,- incl. BTW kwijt, zonder bijkomende kosten. Dit is dus inclusief warm watervoorziening, pomp, bezorging/ afhaal en complete aansluiting. Komt u erachter dat u de tijdelijke douche langer dan 2 weken nodig heeft? Geen probleem. U kunt altijd verlengen. Hieronder volgen de tarieven per week of per dag:

    • €55,- incl. BTW per week
    • €15,- incl. BTW per dag, met als maximum de weekprijs

Let op: Ons totaalpakket is geldig in de provincies Zuid-Holland, Groningen, Drenthe en Friesland. Daarbuiten rekenen wij een eenmalige vervoerstoeslag van €10,- tot €45,-.

U kunt pinnen of contant betalen bij installatie. Totaalpakket: €185,-

Maak zo lang u wilt gebruik van de douche!

Eventuele huurverlenging altijd mogelijk.

Douchekop die warm en koud water aanduid

Warm en koud water

Doucheservice verzorgt de complete aansluiting van de douche. De douche kan via elke soort waterkraan worden voorzien van warm en koud water. Dankzij onze warm watervoorziening hoeft deze kraan niet over warm water te beschikken. Voorbeelden zijn een wasmachinekraan, keukenkraan, buitenkraan etc. Andere apparaten als een wasmachine aangesloten op deze kraan blijven uiteraard werkzaam.

Afvoerwater en Installatie

Het afvoerwater van de douche kan overal overal heen gepompt worden dankzij onze automatische afvoerpomp. Voorbeelden hiervan zijn een wasbak of de afvoer van de wasmachine/ cv ketel. Door een splitter op de wasmachine afvoer te plaatsen kan de wasmachine altijd gebruikt worden, ook tegelijkertijd met het douchen. Tijdens de installatie hebben we een ruimte van 120 x 120 x 210 cm nodig om de douche op te kunnen bouwen. Als de douche eenmaal staat heeft die een afmeting van 90 x 90 x 195.

Afvoerslang van onze mobiele douches

Reserveer uw douche zo vroeg mogelijk. Want op=op!

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice