Tijdelijke Douche

Onze Douche

Doucheservice beschikt over robuuste douchecabines. Deze douches zijn waterdicht en kunnen overal geplaatst worden. Op deze manier kunnen wij flexibel inspelen op uw persoonlijke situatie.

Ruime Afmetingen

Onze mobiele douchecabines zijn 90 x 90 x 205 cm groot. Voor de installatie van de douchecabine hebben wij 120 x 120 cm aan vrije ruimte nodig. Dankzij de ruime afmetingen is onze tijdelijke douche zeer prettig in gebruik.

Nooddouche
Douchekop

Waterafvoer

Het afvalwater van de douchecabine kan overal heen gepompt worden dankzij onze automatische afvoerpompen. Voorbeelden hiervan zijn de wasbak of de afvoer van de wasmachine of CV ketel. Apparaten die de afvoer delen met de douche blijven volledig bruikbaar, ook tijdens het douchen.

Wateraansluiting

De douche kan via elk soort kraan worden voorzien van warm en koud water. Denk aan de wasmachinekraan, keukenkraan, buitenkraan, etc. Als een ander apparaat ook is aangesloten op dezelfde kraan blijft deze volledig werkzaam, zelfs tijdens het douchen.

Onze Service

Icoon van onze warmwatervoorzieningen boiler

Warmwatervoorziening

Heeft u geen warmwateraansluiting? Dat is geen probleem. Doucheservice zorgt ervoor dat u altijd warm kan douchen. Wij installeren met uw douche ook een warmwatervoorziening. Wel zo makkelijk.

Icoon die aanduid dat de douches overal in huis te plaatsen zijn

Overal te Plaatsen

Onze robuuste douchecabines zijn waterdicht. Hierdoor kunnen wij de douche overal in huis plaatsen, waar het u het beste uitkomt.

Icoon van een telefoon die een goede service aanduid

Flexibel

Onze monteurs zijn 7 dagen per week op pad, ook ’s avonds. Zo kunnen wij ons aanpassen aan uw schema. 

Hygiënisch

Een van de belangrijkste vragen voor klanten is hoe de hygiëne van de douches wordt gewaarborgd. Bij Doucheservice nemen wij het product en de service die geleverd wordt zeer serieus. Zo ook de hygiëne.

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

Topservice

Wij hebben onze naam niet zomaar gekozen. Wij combineren het leveren van een tijdelijke douche met de beste service.

Onze service engineers tijdens de installatie

Complete Installatie

Wij verzorgen de complete installatie en gaan niet weg voordat u een volledig functionele douche heeft. Hierbij hoort ook de demontage na het gebruik en het eventuele verschuiven van meubels.

Onze klantenservice

Heldere Prijs

Onze prijs structuur is simpel opgezet, en alles is inclusief BTW. Verder is alle service inbegrepen in de totaal prijs. Hierdoor loopt u niet tegen verborgen kosten aan.

Onze Service, met Douche.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice