Tijdelijke Douche

Onze Tijdelijke Douche

Doucheservice beschikt over robuuste douchecabines. De tijdelijke douche is waterdicht en kan overal geplaatst worden. Op deze manier kunnen wij flexibel inspelen op uw persoonlijke situatie. Zo is de douche zeer geschikt om comfortabel een badkamerverbouwing te overbruggen.

Ruime Afmetingen

Onze mobiele douchecabines zijn 90 x 90 x 205 cm groot. Voor de installatie van de douchecabine hebben wij 120 x 120 cm aan vrije ruimte nodig. Dankzij de ruime afmetingen is onze tijdelijke douche zeer prettig in gebruik.

Douchekop

Waterafvoer

Het afvalwater van de douchecabine kan overal heen gepompt worden dankzij onze automatische afvoerpompen. Voorbeelden hiervan zijn de wasbak of de afvoer van de wasmachine of CV ketel. Apparaten die de afvoer delen met de douche blijven volledig bruikbaar, ook tijdens het douchen.

Wateraansluiting

De douche kan via elk soort kraan worden voorzien van warm en koud water. Denk aan de wasmachinekraan, keukenkraan, buitenkraan, etc. Als een ander apparaat ook is aangesloten op dezelfde kraan blijft deze volledig werkzaam, zelfs tijdens het douchen.

Onze Service

Icoon van onze warmwatervoorzieningen boiler

Warmwatervoorziening

Dankzij onze eigen warmwatervoorziening zorgt Doucheservice ervoor dat u altijd warm kan douchen. Zo is een locatie bij een koudwaterkraan voor ons ook geen probleem.

Icoon die aanduid dat de douches overal in huis te plaatsen zijn

Overal te Plaatsen

Onze robuuste douchecabines zijn waterdicht en op te bouwen op locatie. Hierdoor kunnen wij de douche overal in huis plaatsen, waar het u het beste uitkomt.

Icoon van een telefoon die een goede service aanduid

Flexibel

Onze monteurs zijn 7 dagen per week op pad, zowel overdag als ’s avonds. Zo kunnen wij langskomen op een moment dat u het beste uitkomt.

Hygiënisch

Hygiëne is een topprioriteit voor Doucheservice. Zo nemen wij verschillende maatregelen om de hygiëne van onze douches te waarborgen.

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

Topservice

Wij hebben onze naam niet zomaar gekozen. Wij combineren het leveren van een tijdelijke douche met de beste service.

Onze service engineers tijdens de installatie

Complete Installatie

Wij verzorgen de complete installatie en gaan niet weg voordat u een volledig functionele douche heeft. Hierbij hoort ook de demontage na het gebruik en het eventuele verschuiven van meubels.

Onze klantenservice

Heldere Prijs

Onze prijs structuur is simpel opgezet, en alles is inclusief BTW. Verder is alle service inbegrepen in de totaal prijs. Hierdoor loopt u niet tegen verborgen kosten aan.

Onze Service, met Douche.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice