Tijdelijke boiler huren

Het huren van een tijdelijke boiler

Het komt vaak voor. U heeft vanwege vervanging van de boiler geen warme water, uw boiler is kapot of de CV-ketel monteur is bezig. Kortom u kunt niet meer onder een warme douche. Dan is het huren van een elektrische boiler een eenvoudige oplossing. Bij Doucheservice kunt u heel gemakkelijk een tijdelijke boiler huren. Wij komen de boiler bezorgen, installeren hem bijvoorbeeld op uw douche zodat de boiler direct gebruikt kan worden. Na gebruik halen wij hem natuurlijk kosteloos weer op. De elektrische boiler kunt u bij ons al huren voor 175 euro voor twee weken.

Waarom een mobiele boiler huren?

Elektrische boilers worden vaak gebruikt in woningen waar geen gasaansluiting aanwezig is of aanvullend op de verwamingsinstallatie. De elektrische boiler is heel goed geschikt om veel water in korte tijd op te warmen. De opwarming van het water gebeurt doormiddel van verwarmingselementen. Hierdoor beschikt u altijd over genoeg warm water wanneer u het nodig heeft. Omdat er geen ventilatie of afvoer van gassen nodig is, kan de elektrische boiler overal in huis geplaatst worden. Ook kunnen wij de boiler op elk waterpunt aansluiten. Er is enkel een vrij stopcontact nodig voor de boiler om te werken. Toe- en afvoerslangen leveren wij zonder meerprijs bij de boiler. De hedendaagse boiler is energiezuinig en dankzij de vernieuwde technologie ook efficiënt.

Duurzaam en efficiënt.

Duurzaamheid staat bij Doucheservice hoog in het vaandel, daarom verhuren we deze zuinige tijdelijke boilers. De boilers van Doucheservice hebben een hoog rendement. Bijna 97% van de toegevoerde energie wordt omgezet in warmte. Dat is een hoog rendement. Een minpunt van veel boilers is het stilstandsverlies. Stilstandsverlies is de daling van de temperatuur van het water. Om energie te besparen wordt het stilstandsverlies van de boiler zoveel mogelijk voorkomen en beperkt. De boilers zijn geïsoleerd met 100% cfk-vrij pur-schuim zodat de verliezen veel lager zijn dan bij andere boilers. Zo dragen wij samen met u bij aan een beter milieu en bespaart u ook nog eens op de kosten.

Spoedservice

Wij snappen dat er altijd spoed zit bij het huren van een tijdelijke boiler. Het is hierom mogelijk om met spoed een elektrische boiler te huren. heeft u interesse in het huren van een boiler? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier of via onze site Doucheservice.nl. Voor spoed kunt u bellen naar 085 401 04 72.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice