Prijzen

Overzichtelijke prijzen

Een goede service voor de klant is voor ons de allerhoogste prioriteit. Tijdens een verbouwing hebben onze klanten al genoeg aan hun hoofd. Daarom hanteren wij een zo simpel mogelijke prijsstructuur, zodat onze klanten snel een overzicht kunnen krijgen van de totale kosten van de huurperiode. De prijzen op deze pagina zijn alle kosten die wij in rekening brengen, hier komt niks meer bij. Zo weet u van begin af aan waar u aan toe bent.

Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen. Voor de eerste twee weken huur hanteren wij een totaalpakket van een vaste prijs van 195 euro. De levering, installatie, warmwatervoorziening, afvoerpomp en het ophalen van de douche zit allemaal bij de prijs van het totaalpakket inbegrepen. Na de eerste twee weken kunt u zoveel verlengen als u nodig heeft. U betaalt dan 15 euro per dag, met als maximum de weekprijs van 55 euro.

Totaalpakket

Twee weken onbezorgd douchen, All-In

€195

Twee Weken

Verlengen

Verlengen is altijd en onbeperkt mogelijk.

€55

Per Week

€15

Per Dag

Vervoerskosten

Ons totaalpakket is geldig in de provincie Zuid-Holland, grotendeels in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Utrecht en in het noorden van Brabant en zuiden van Gelderland. Buiten deze gebieden rekenen wij een eenmalige vervoerstoeslag variërend van €10,- tot maximaal €85,-. In deze eenmalige vervoerkosten zit het brengen én het ophalen van de douche. U kunt hieronder uw postcode invullen om de eenmalige vervoerskosten te bekijken.


  Geen vervoerskosten!
  Eenmalig €30,- vervoerskosten.
  Eenmalig €45,- vervoerskosten.
  Eenmalig €55,- vervoerskosten, minimaal 4 weken huur.
  Eenmalig €85,- vervoerskosten, minimaal 4 weken huur.
  Binnen provincie Flevoland is €30,-, erbuiten geen vervoerskosten!
  Omgeving Bussum en Purmerend: €45, omgeving Uithoorn: Geen vervoerskosten.

  Hoe werkt de betaling?

  Installatie

  De kosten voor het totaalpakket en de vervoerskosten betaalt u bij de monteur die de douche bij u komt installeren.

  Verlengen?

  Loopt de verbouwing uit? Dan kunt u altijd en onbeperkt verlengen. U hoeft ons alleen een berichtje te sturen via de mail of Whatsapp. Er verandert niks voor u.

  Ophalen

  Heeft u verlengd? Dan kunt u het openstaande bedrag afrekenen bij de monteur die de douche komt ophalen. Als u niet heeft verlengd hoeft u niks meer te betalen.

  Factuur

  Zodra het ophaalmoment met u is ingepland ontvangt u via de mail een overzicht van de totale kosten van de tijdelijke douche.

  Heeft u nog vragen?

  Mocht u nog steeds met vragen zitten over onze prijzen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, mail of Whatsapp. We helpen u graag verder!

  Onze Service, met Douche.

  Chat openen
  Open chat
  Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

  Met vriendelijke groet,
  Team Doucheservice