Over Ons

Over Doucheservice

Bij Doucheservice geloven wij dat een comfortabele douche onmisbaar is om het meeste uit een dag te kunnen halen. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen altijd thuis kan blijven douchen, bijvoorbeeld in situaties als een badkamerverbouwing of ziekte. Hoe doen wij dit? Door een tijdelijke douche te creëren op een plek ergens in huis, zodat het dagelijks leven normaal kan blijven doorgaan. De naam Doucheservice is niet zomaar gekozen. Onze topprioriteit is het leveren van een uitstekende service. Zo leveren wij onze douches ook ’s avonds en in het weekend op een moment dat onze klant schikt, en gaan wij pas weg als de douche naar volle tevredenheid werkt. 

Zorgeloos de badkamerverbouwing overbruggen

Team en vestigingen

Het team van Doucheservice bestaat uit een mix van ervaren monteurs en enthousiaste studenten van o.a. de TU Delft, Rijksuniversiteit Groningen en verscheidene hogescholen. Momenteel werken wij vanuit twee vestigingen, Doucheservice West en Doucheservice Noord. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft, aan de campus van de Technische Universiteit Delft. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Leek, gelegen naast de stad Groningen. Op dit moment leveren wij onze diensten vooral in het westen van het land en de noordelijke provincies. 

Geschiedenis

Doucheservice is in 2018 door Floris en Karoen opgericht vanuit hun studentenkamer in Delft . Per stom toeval liepen ze tegen het ongemak van “het niet thuis kunnen douchen tijdens een verbouwing” aan. De dichtstbijzijnde sportschool bleek toch niet de comfortabele oplossing voor dit probleem. Daarom besloten zij een service te starten die dit probleem oplost en mensen comfortabel hun verbouwing laat ervaren!

Zonnepanelen op het bedrijfspand van Doucheservice omdat duurzaamheid belangrijk is

Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen staat bij Doucheservice hoog in het vaandel. Met een blik op de toekomst en het milieu, voorzien wij het gros van de energiebehoeften van het bedrijf met duurzame energie. Zowel Doucheservice West als locatie Noord hebben zonnepanelen en warmtepompen.

Doucheservice Facts & Figures

Arno Schuurmans
Arno Schuurmans
Lees verder
Tijdelijk douche werd stipt op afspraak geplaatst door zeer nette monteurs die duidelijk bezig waren om een goed produkt achter te laten. Douche is goed, netjes, functioneel en schoon en werkt perfect voor als je even niet je eigen douche kunt gebruiken. Zelfs toen onverwacht onze bouw uitliep was dit geen enkel probleem.
Mirjam Boonstoppel
Mirjam Boonstoppel
Lees verder
Ben heel blij dat ik deze douche heb gehuurd! Super goede service en een heerlijke goedwerkende warme douche (met boiler)! Ik kan het iedereen aanraden!!!
Willeke de Groot
Willeke de Groot
Lees verder
Wij hebben 3 weken van de noodvoorziening gebruik gemaakt. Keurig nette nood douche, schoon en fris en een fijne douche kop met een goede straal. Ook de installatie en de levering was prima in orde, nette werknemers en duidelijke afspraken. Mocht ik ooit weer een nooddouche nodig hebben dan zal ik deze zeker bij jullie bestellen. Ga vooral zo door !!!
Diane van Loo
Diane van Loo
Lees verder
Fijne en warme douche, een uitkomst voor tijdens de verbouwing
Robert De Meij
Robert De Meij
Lees verder
Voor 2 weken een douche gehuurd welke in de schuur is geplaatst. De douche werd door een aardige monteur Covid-proof in elkaar gezet. Aansluiten op de koudwaterkraan in de tuin, afvoerslang naar de put, stoom nar de boiler en klaar. De standaard bijgeleverde boiler zorgt dat je altijd lekker warm kan douchen. Douche is lekker ruim met een heerlijke douchekop.
Familie Muuren
Familie Muuren
Lees verder
Doucheservice regelt alles supergoed. Komen alle afspraken na. Zijn zeer beleefd. Denken goed met je mee. Wij hebben met z’n vieren 3 weken lang gebruik gemaakt van de tijdelijke douche. Deze stond op zolder. Dit ging uitstekend. Op alle aan- en afvoer van wateraansluitingen zijn ze goed voorbereid met vele verloopstukken, zodat het aansluiten altijd zal lukken. De douchebak zelf staat nog in een aparte grotere kunststof bak, hierin zit ook de waterafvoer opvoerpomp, zodat er nooit water op de vloer hoeft te komen. Ze zijn ok zeer flexibel als je de douche voor langere tijd nodig hebt.
Previous
Next
Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice