Over Ons

Over Doucheservice

Doucheservice levert comfortabele tijdelijke douche oplossingen in heel Nederland. Deze zijn uitermate geschikt voor verschillende situaties, zoals een badkamerverbouwing of een periode van zorg. De naam Doucheservice is niet zomaar gekozen. Onze topprioriteit is het leveren van een uitstekende service.

Team

Het team van Doucheservice bestaat uit een combinatie van ervaren monteurs en enthousiaste studenten. Wij werken samen met de TU Delft, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en verschillende hogescholen.

werken bij Doucheservice

Altijd Thuis Douchen

Bij Doucheservice geloven wij dat een comfortabele douche onmisbaar is om het meeste uit een dag te kunnen halen. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen altijd thuis kan blijven douchen, bijvoorbeeld tijdens een badkamerverbouwing of ziekte.

Geschiedenis

Doucheservice is in 2018 door Karoen en Floris opgericht vanuit hun studentenkamer in Delft. Per stom toeval liepen ze tegen het ongemak van “het niet thuis kunnen douchen tijdens een verbouwing” aan. Daarom besloten zij een service te starten die dit probleem oplost en mensen comfortabel hun verbouwing laat ervaren.

Floris en Karoen

"Ik ben niet snel onder de indruk van bedrijven maar door dit bedrijf ben ik aangenaam verrast. Tijdelijke douche werd stipt op afspraak geplaatst door zeer nette monteurs die duidelijk bezig waren om een goed product achter te laten. Douche is goed, netjes, functioneel en schoon en werkt perfect voor als je even niet je eigen douche kunt gebruiken. Zelfs toen onverwacht onze bouw uitliep was dit geen enkel probleem. Als je gaat verbouwen en toch wilt kunnen blijven douchen kan ik zeggen: zeker doen."

Zonnepanelen op het bedrijfspand van Doucheservice omdat duurzaamheid belangrijk is

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema. Daarom hebben wij zonnepanelen op de daken van al onze bedrijfspanden en verwarmen we m.b.v. warmtepompen.

Service

Onze service maakt ons een uniek bedrijf. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken.

Service engineer bij de CV-kraan voor water toevoer

Flexibel

Wij kunnen ons aanpassen aan iedere situatie. Uw wens staat centraal. Zo is het leveren van maatwerk bij klanten altijd mogelijk.

Onze Service, met Douche.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice