Over ons


Doucheservice is opgericht door 2 studenten aan de TU Delft, Floris en Karoen. Per stom toeval liepen ze tegen het ongemak van “het niet thuis kunnen douchen tijdens een verbouwing” aan. De dichtstbijzijnde sportschool bleek toch niet de comfortabele oplossing voor dit probleem. Het bleef niet alleen bij gedachtes over een nieuwe oplossing. De eerste schetsen werden op papier gezet en een team werd verzameld, wat resulteerde in de oprichting van Doucheservice als hoe we het nu kennen.

“Altijd thuis kunnen douchen!”


Bij Doucheservice geloven wij dat een comfortabele douche onmisbaar is om het meeste uit een dag te kunnen halen. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen altijd thuis kan blijven douchen, bijvoorbeeld in situaties als een badkamerverbouwing of ziekte. Hoe doen wij dit? Door een tijdelijke douche te creëren op een plek ergens in huis, zodat het dagelijks leven normaal kan blijven doorgaan. Dankzij slimme koppen in ons team leveren wij een innovatieve oplossing in elke situatie.
De naam Doucheservice is niet zomaar gekozen. Onze topprioriteit is het leveren van een uitstekende service. Zo leveren wij onze douches ook s’avonds en in het weekend op een moment dat onze klant schikt, en gaan wij pas weg als de douche naar volle tevredenheid werkt.


Het team van Doucheservice bestaat uit enthousiaste en deskundige fulltimers en studenten die altijd voor de klant klaar staan. Onze thuisbasis is gevestigd in Delft, naast de campus van de TU Delft. Op dit moment leveren onze diensten vooral in het westen van het land. Verantwoord ondernemen staat hoog op de lijst van Doucheservice. Met een blik op de toekomst dekken wij het gros van de energiebehoeften van het bedrijf met onze zonnepanelen.