Over Ons

Onze missie

Bij Doucheservice geloven wij dat een comfortabele douche onmisbaar is om het meeste uit een dag te kunnen halen. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen altijd thuis kan blijven douchen, bijvoorbeeld in situaties als een badkamerverbouwing of ziekte. Hoe doen wij dit? Door een tijdelijke douche te creëren op een plek ergens in huis, zodat het dagelijks leven normaal kan blijven doorgaan. Dankzij slimme koppen in ons team leveren wij een innovatieve oplossing in elke situatie.

De naam Doucheservice is niet zomaar gekozen. Onze topprioriteit is het leveren van een uitstekende service. Zo leveren wij onze douches ook ’s avonds en in het weekend op een moment dat onze klant schikt, en gaan wij pas weg als de douche naar volle tevredenheid werkt.  

"Altijd thuis kunnen douchen"

Doucheservice is opgericht door 2 studenten aan de TU Delft, Floris en Karoen. Per stom toeval liepen ze tegen het ongemak van “het niet thuis kunnen douchen tijdens een verbouwing” aan. De dichtstbijzijnde sportschool bleek toch niet de comfortabele oplossing voor dit probleem. Het bleef niet alleen bij gedachtes over een nieuwe oplossing. De eerste schetsen werden op papier gezet en een team werd verzameld, wat resulteerde in de oprichting van Doucheservice als hoe we het nu kennen.

Zonnepanelen op het bedrijfspand van Doucheservice omdat duurzaamheid belangrijk is

Het team van Doucheservice bestaat uit enthousiaste en deskundige fulltimers en studenten die altijd voor de klant klaar staan. Onze thuisbasis is gevestigd in Delft, naast de campus van de TU Delft. Op dit moment leveren onze diensten vooral in het westen van het land. Daarnaast staat verantwoord ondernemen hoog op de lijst van Doucheservice. Met een blik op de toekomst en het milieu, dekken wij het gros van de energiebehoeften van het bedrijf met onze zonnepanelen.

Doucheservice Facts & Figures

Het bedrijfspand van doucheservice
Arno Schuurmans
Arno Schuurmans
Lees verder
Tijdelijk douche werd stipt op afspraak geplaatst door zeer nette monteurs die duidelijk bezig waren om een goed produkt achter te laten. Douche is goed, netjes, functioneel en schoon en werkt perfect voor als je even niet je eigen douche kunt gebruiken. Zelfs toen onverwacht onze bouw uitliep was dit geen enkel probleem.
Mirjam Boonstoppel
Mirjam Boonstoppel
Lees verder
Ben heel blij dat ik deze douche heb gehuurd! Super goede service en een heerlijke goedwerkende warme douche (met boiler)! Ik kan het iedereen aanraden!!!
Willeke de Groot
Willeke de Groot
Lees verder
Wij hebben 3 weken van de noodvoorziening gebruik gemaakt. Keurig nette nood douche, schoon en fris en een fijne douche kop met een goede straal. Ook de installatie en de levering was prima in orde, nette werknemers en duidelijke afspraken. Mocht ik ooit weer een nooddouche nodig hebben dan zal ik deze zeker bij jullie bestellen. Ga vooral zo door !!!
Diane van Loo
Diane van Loo
Lees verder
Fijne en warme douche, een uitkomst voor tijdens de verbouwing
Robert De Meij
Robert De Meij
Lees verder
Voor 2 weken een douche gehuurd welke in de schuur is geplaatst. De douche werd door een aardige monteur Covid-proof in elkaar gezet. Aansluiten op de koudwaterkraan in de tuin, afvoerslang naar de put, stoom nar de boiler en klaar. De standaard bijgeleverde boiler zorgt dat je altijd lekker warm kan douchen. Douche is lekker ruim met een heerlijke douchekop.
Familie Muuren
Familie Muuren
Lees verder
Doucheservice regelt alles supergoed. Komen alle afspraken na. Zijn zeer beleefd. Denken goed met je mee. Wij hebben met z’n vieren 3 weken lang gebruik gemaakt van de tijdelijke douche. Deze stond op zolder. Dit ging uitstekend. Op alle aan- en afvoer van wateraansluitingen zijn ze goed voorbereid met vele verloopstukken, zodat het aansluiten altijd zal lukken. De douchebak zelf staat nog in een aparte grotere kunststof bak, hierin zit ook de waterafvoer opvoerpomp, zodat er nooit water op de vloer hoeft te komen. Ze zijn ok zeer flexibel als je de douche voor langere tijd nodig hebt.
Previous
Next
Chat openen
Open chat
Aangedreven door Join.chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice