Douchecabine

Nooddouche

Bij een badkamerverbouwing komen vele vragen naar boven. Een zeer belangrijke vraag is dan ook waar u moet gaan douchen als de badkamer niet bruikbaar is. Op de sportschool, bij de buren of bij vrienden? Om uw dag fris en gezond te kunnen beginnen is het essentieel om thuis te kunnen blijven douchen. Dit is al helemaal het geval als u een gezin heeft waarvan uw kinderen sporten en studeren. Bij Doucheservice kunt u gemakkelijk een nooddouche huren die wij installeren én demonteren bij u in huis. 

Doucheservice is gespecialiseerd in het plaatsen van mobiele douchecabines. Wij kunnen de nooddouche bijna overal plaatsen, denk aan de keuken, woonkamer, hal, slaapkamer of zelfs op zolder. Ook het soort kraan is geen beperkende factor. Heeft u alleen koud water? Dan zorgen wij voor een warmwatervoorziening of boiler zodat u warm water heeft en kunt douchen zoals u gewend bent. 

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

Onze tijdelijke douche

Onze nooddouche is gemaakt van wit ABS plastic. Hierdoor is de douchecabine stabiel en eenvoudig schoon te houden. Wanneer u onze nooddouche huurt en wij deze plaatsen, is deze dan ook zorgvuldig gereinigd. De tijdelijke douche is voorzien van een waterbesparende douchekop, een mengkraan met keramische schijven en een douchegordijn. Daarnaast is een boiler of warmwatervoorziening inbegrepen als u geen warm water heeft. De afmetingen van de douchecabine bedragen: 90 x 90 x 205 cm. De douchecabine is volledig demontabel waardoor hij overal in uw huis kan worden geplaatst, ook op moeilijk te bereiken plekken. Wij plaatsen de nooddouche op de locatie die voor u het meest aangenaam is. Wilt u een nooddouche huren? Dat kan vrijblijvend via ons reserveringsformulier.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice