Nooddouche

U gaat zelf uw badkamer verbouwen of u laat dit doen door een vakman. Waar gaat u dan douchen? Op de sportschool, bij de buren of bij vrienden? Om uw dag fris en gezond te kunnen beginnen is het essentieel om thuis te kunnen blijven douchen. Ook met een gezin waarvan de kinderen sporten en studeren is het fijn als u thuis kunt blijven douchen. Doucheservice.nl levert een nooddouche cabine voor in het huis.

Doucheservice is gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke nooddouches in het huis. Wij kunnen de nood douchecabine bijna overal plaatsen in het huis (in de keuken, woonkamer, hal, slaapkamer of op de zolder). Wij beschikken over genoeg aansluitmaterialen om de tijdelijke nooddouche aan te sluiten op uw bestaande cv-ketel kraan, op uw keukenkraan of wastafelkraan. Heeft u alleen koud water? Dan zorgen wij voor een warmwatervoorziening of boiler zodat u warm water heeft en kunt douchen zoals u gewent bent.

De Nood Douchecabine

De nooddouche is gemaakt van wit ABS. Hierdoor is de douchecabine stabiel en eenvoudig schoon te houden. Natuurlijk leveren wij de nooddouche compleet schoon bij u aan. De nooddouche is voorzien van een waterbesparende douchekop, een mengkraan met keramische schijven en een douchegordijn. Ook een boiler of warmwatervoorziening is inbegrepen als u geen warmwater heeft.

De afmetingen van de tijdelijke nooddouche is: 90 x 90 x 205 cm. Maar de cabine is volledig demontabel! En kan dus overal in elkaar worden gezet bij u thuis. Hij kan in delen de trap op of door een smalle deur. (Douche plaatsen op de begane grond of zolder in Delft, Rotterdam, Den Haag, Leiden en omstreken; bij Doucheservice.nl betaalt u niets extra’s).

Kosten Nooddouche

Gemiddeld duurt een badkamer verbouwing 2 weken. Voor deze periode kunt u al een nood douchecabine huren voor 185,- euro inclusief btw, bezorgen, aansluiten, warm water voorziening indien nodig, het demonteren en ophalen.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice