Tijdelijke douchecabine

Nooddouche

Een badkamerverbouwing kan een uitdagende taak zijn. Vooral doordat je tijdens de verbouwing mogelijk geen toegang hebt tot een werkende douche. Dit kan een bron van stress zijn voor veel mensen, met name als je het vervelend vind om bij de buren of in de sportschool te douchen. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: het huren van een nooddouche.

Wat is een nooddouche?

Een nooddouche is een tijdelijke oplossing die je kunt huren tijdens een badkamerverbouwing. Het biedt de mogelijkheid om te douchen op een andere locatie in je eigen huis. Zo kan je tijdens de verbouwing gemakkelijk en comfortabel thuis blijven douchen. De douchecabine is demontabel, hierdoor is het mogelijk om de douche op iedere gewenste plek in huis te plaatsen. Zo kan de douche van de kelder tot de zolder geplaatst worden mits er genoeg ruimte is. 

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

Aandachtspunten bij het huren van een nooddouche

Het huren van een nooddouche kan eenvoudig via onze website. Bij het huren van een nooddouche moet je rekening houden met verschillende factoren. Een van de belangrijkste factoren is de grootte en locatie van de tijdelijke douche. Met welke afmetingen moet u dan rekening houden voor het zoeken van een geschikte locatie bij u thuis voor de tijdelijke douche? Onze douche is 90 x 90 cm en 210 cm hoog, maar om de douche in elkaar te zetten hebben we een ruimte nodig van circa 150 x 110 x 210 cm. Vergeet hiebij ook de ondergrond waarop de douche staat niet. Als je uit de douche stapt kan er natuurlijk water op de vloer terecht komen. Daarom adviseert Doucheservice altijd om de douche op een niet vochtgevoelige ondergrond te plaatsen.

Verder is het belangrijk rekening te houden met de toe- en afvoer van het water. De toevoer kan met elke soort kraan – zowel warm als koud. Kranen vind je meestal in (bij-)keukens, toiletten, washokken, garages en tuinen. Heeft de kraan geen warm water? Dat is geen probleem, dan brengen wij een warm watervoorziening mee. Voor het aansluiten van de warm watervoorziening hebben wij wel een stopcontact in de buurt nodig. Voor de afvoer kunt u denken aan wasbakken, putjes en wasmachine-afvoerpunten.

Totaalpakket Tijdelijke Douche

Twee weken onbezorgd douchen, All-In

€195

2 Weken

Voor meer informatie en de volledige uitleg van wat er bij de prijs inbegrepen zit, kunt u kijken op onze prijspagina.

Huurperiode

Voordat je de douchecabine huurt, maak je een schatting van wanneer tot wanneer je de douche wilt huren. Zorg ervoor dat je de douche voldoende tijd huurt om de volledige duur van de verbouwing te dekken. Als de verbouwing langer duurt dan gepland, kun je de huurperiode gelukkig altijd probleemloos verlengen.

Het huren van een nooddouche tijdens een badkamer verbouwing kan een geweldige oplossing zijn om comfortabel te kunnen blijven douchen in je eigen huis. Als je een douchecabine wilt huren bij Doucheservice kunt u het reserveringsformulier invullen, wij zullen vrijblijvend contact met u opnemen voor een informatief gesprek.

Altijd thuis douchen?

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice