De tijdelijke mobiele nooddouche cabine in de keuken

Nooddouche

Bij een badkamerverbouwing komen vele vragen naar boven. Een zeer belangrijke vraag is dan ook waar u moet gaan douchen als de badkamer niet bruikbaar is. Op de sportschool, bij de buren of bij vrienden? Om uw dag fris en gezond te kunnen beginnen is het essentieel om thuis te kunne blijven douchen. Dit is al helemaal het geval met een gezin waarvan de kinderen sporten en studeren. Doucheservice Nederland levert een nooddouche cabine voor u in het huis. 

Doucheservice is gespecialiseerd in het plaatsen van mobiele douchecabines in het huis. Wij kunnen de nooddouche bijna overal plaatsen, denk aan de keuken, woonkamer, hal, slaapkamer of zelfs op zolder. Ook het soort kraan is geen beperkende factor. Heeft u alleen koud water? Dan zorgen wij voor een warmwatervoorziening of boiler zodat u warm water heeft en kunt douchen zoals u gewend bent. 

Onze werkplaats medewerker tijdens het reinigen van de douches

De Tijdelijke Douchecabine

De nooddouche is gemaakt van wit ABS plastic. Hierdoor is de douchecabine stabiel en eenvoudig schoon te houden. Natuurlijk leveren wij de nooddouche compleet schoon bij u aan. Tot dit eind worden douches zorgvuldig gereinigd. De tijdelijke douche is voorzien van een waterbesparende douchekop, een mengkraan met keramische schijven en een douchegordijn. Ook een boiler of warmwatervoorziening is inbegrepen als u geen warm water heeft. De afmetingen van de tijdelijke nooddouche bedragen: 90 x 90 x 205 cm. Maar de cabine is volledig demontabel, waardoor hij overal in uw huis kan worden geplaatst. Waar ook in uw huis de douche het meest aangenaam is zal hij staan. 

nl_NL
Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice