De tijdelijke mobiele nooddouche cabine in de keuken

Nooddouche Huren in Utrecht?

Wilt u een nooddouche huren in Utrecht? Dan bent u bij Doucheservice Nederland aan het juiste adres. Voor slechts 185,- incl. BTW voor twee weken bieden wij u de beste service en natuurlijk een mobiele douchecabine. In deze prijs zitten alle kosten al inbegrepen, zo is het makkelijk geregeld. Wij plaatsen de noodouche gewoon bij u thuis, in Utrecht. 

Nooddouche huren in Utrecht, hoe werkt dat?

Kunt u wegens een badkamerverbouwing tijdelijk geen gebruik maken van uw douche? Dat is ververlend, maar er is een goede oplossing! U kan bij Doucheservice Nederland een mobiele douchecabine huren. Wij plaatsen onze nooddouches gewoon bij u thuis, in Utrecht.

 

Hoe werkt het? Nadat u volledig vrijblijvend het reserveringsformulier heeft ingevuld zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Onze moneurs komen bij u thuis de mobiele douchecabine installeren. Vanwege de robuuste aard van onze tijdelijke douches is het mogelijk om de nooddouche in het hele huis te plaatsen. Denkt u aan de woonkamer, keuken, schuur of zelfs de zolder. Ook de toe- en afvoer van het water wordt voor u geregeld. U hoeft alleen nog maar zorgeloos te genieten van uw eigen douche aangezien de warmwatertoevoer ook binnen de totaalprijs van  185,- incl. BTW valt. Duurt de verbouwing langer dan gepland? Geen probleem. U kan per dag of per week verlengen met een weekprijs van 55,- incl. BTW. Voor meer informatie kijkt u rond op onze website of neemt u contact met ons op.

Onze service engineer

Wie zijn wij?

In 2016 is Doucheservice begonnen met slechts een douchecabine. Nu zijn wij een landelijk bedrijf met werknemers uit alle streken die een passie hebben voor goede service. Deze passie gebruiken wij om uw nooddouche voorziening zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken. Om uw nooddouche efficiënt te kunnen installeren zijn onze monteurs goed getraind. Wij geloven in transparante en heldere prijzen, daarom zijn er bij ons geen onverwachte kosten. Douchecabine, installatie, demontage en warmwatervoorziening zijn allemaal inbegrepen in de totaalprijs van €185,- incl. BTW. Woont u dus in Utrecht, en heeft u een mobiele douchecabine nodig dan bent u bij Doucheservice op de juiste plek.

 

Doucheservice West
Cyclotronweg 57-59
2629 HN, Delft

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice