Service engineer bij de CV-kraan voor water toevoer

Nooddouche huren in Assen

Bij Doucheservice Nederland huurt u snel en eenvoudig een mobiele douchecabine voor tijdens uw verbouwing. Voor slechts 185,- incl. BTW huurt u twee weken een douche met warmwatervoorziening. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen. Wij plaatsen de nooddouche gewoon bij u thuis, in Assen. 

Hoe werkt het?

Het huren van een nooddouche is bij Doucheservice simpel en snel geregeld. U kunt volledig vrijblijvend het reserveringsformulier invullen waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen om een afspraak in te plannen. Een van onze monteurs zal, op het afgesproken moment, bij u thuis de douche komen installeren. Zelfs wanneer u geen warmwaterkraan tot uw beschikking heeft, zullen wij ervoor zorgen dat u warm kan douchen met onze warmwatervoorzieningen. De mobiele douche cabine is waterdicht en robuust gebouwd en kan daarom overal in huis geplaatst worden. Na de installatie kan u zorgeloos genieten van uw tijdelijke douche. Ook de demontage van de nooddouche zit inbegrepen bij de totaalprijs van 185,- incl BTW. Heeft u de nooddouche langer nodig? Geen probleem. U kan per dag of per week verlengen met een weekprijs van 55,- incl. BTW. Als u nog vragen heeft kan u ons altijd contacteren.

Onze teamleden in de kantine

Wie zijn wij?

Doucheservice begon in 2016 met slechts een douchecabine maar is sindsdien uitgegroeid tot een landelijk bedrijf met een grote groep gepassioneerde werknemers. Bij Doucheservice doen we er alles aan om uw nooddouche voorziening zo simpel en gemakkelijk mogelijk te maken. Onze monteurs zijn speciaal getraind om zo efficiënt mogelijk uw nooddouche te komen installeren. Het is namelijk niet alleen de mobiele douchecabine die wij verhuren, maar ook de service die daarbij komt kijken. Daarom zijn de douchecabine, installatie, demontage en warmwatervoorziening allemaal inbegrepen in de totaalprijs van 185,- incl. BTW. Woont u dus in Assen, en heeft u een nooddouche nodig dan bent u aan het juiste adres!

 

Doucheservice Noord
Potklei 16N
9351VL, Leek (Groningen)
Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice