Service engineer bij de klant thuis

Nooddouche huren in Amsterdam

Bij Doucheservice Nederland huurt u snel en eenvoudig een mobiele douchecabine voor tijdens uw verbouwing. Wij plaatsen de nooddouche gewoon bij u thuis, in Amsterdam. 

Hoe werkt het?

Het huren van een nooddouche is bij Doucheservice simpel en snel geregeld. U kunt volledig vrijblijvend het reserveringsformulier invullen waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen om een afspraak in te plannen. Een van onze monteurs zal, op het afgesproken moment, bij u thuis de douche komen installeren. Zelfs wanneer u geen warmwaterkraan tot uw beschikking heeft, zullen wij ervoor zorgen dat u warm kan douchen met onze warmwatervoorzieningen. De mobiele douche cabine is waterdicht en robuust gebouwd en kan daarom overal in huis geplaatst worden. Na de installatie kan u zorgeloos genieten van uw tijdelijke douche. Als u nog vragen heeft kan u ons altijd contacteren.

Onze teamleden in de kantine

Wie zijn wij?

In 2016 is Doucheservice begonnen met slechts een douchecabine. Nu zijn wij een landelijk bedrijf met werknemers uit alle streken die een passie hebben voor goede service. Deze passie gebruiken wij om uw nooddouche voorziening zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken. Om uw nooddouche efficiënt te kunnen installeren zijn onze monteurs goed getraind. Het is namelijk niet alleen de mobiele douchecabine die wij verhuren, maar ook de service die daarbij komt kijken. Woont u dus in Amsterdam, en heeft u een nooddouche nodig dan bent u aan het juiste adres! 

Doucheservice West
Cyclotronweg 57-59
2629 HN, Delft

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice