Het bedrijfspand van doucheservice

Mobiele douchecabine huren in Groningen

Doucheservice Nederland is dé plek om snel en eenvoudig een nooddouche te huren voor tijdens uw verbouwing. Wij bieden de beste service en dat alles voor slechts 185,- incl. BTW voor twee weken. In deze prijs zitten alle kosten al inbegrepen, zo is het makkelijk geregeld. Wij plaatsen de mobiele douchecabine gewoon bij u thuis, in Groningen.

Een mobiele douchecabine huren in Groningen, hoe werkt dat?

Bent u thuis bezig met een badkamerverbouwing en kan u hierdoor tijdelijk geen gebruik maken van uw douche? Dat is vervelend, echter is er een goede oplossing voor! U kan bij Doucheservice Nederland een mobiele douchecabine huren. Vanuit ons nieuwe filiaal in Groningen plaatsen wij nu ook nooddouches in heel Noord-Nederland. 

Het is heel simpel. De eerste stap is het invullen van het reserveringsformulier, dit is volledig vrijblijvend. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Onze monteurs komen de mobiele douchecabine vervolgens plaatsen bij u thuis. Dit kan door het hele huis zijn, waar het u het beste uitkomt. Denk aan de woonkamer, keuken, schuur of zelfs de zolder. De toe- en afvoer van het water regelen wij voor u. Na de installatie kan u zorgeloos genieten van uw tijdelijke douche aangezien zelfs warmwatertoevoer binnen de totaalprijs van 185,- incl. BTW valt. Heeft u de noodouche langer nodig? Geen probleem. U kan per dag of per week verlengen met een weekprijs van 55,- incl. BTW. Mocht u nog meer vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

In 2016 startte Doucheservice in Delft met slechts een douchcabine. Nu maken wij dagelijks tientallen mensen blij met onze tijdelijke nooddouches. Onze medewerkers hebben een passie voor goede service en samen met hen leveren wij onze service. Wij geloven in transparante en heldere prijzen en voelen niks voor onverwachte kosten. Daarom zijn de douchecabine, installatie, demontage en warmwatervoorziening allemaal inbegrepen in de totaalprijs van €185,- incl. BTW. Woont u dus in Groningen of ergens anders in Noord-Nederland en heeft u een mobiele douchecabine nodig dan bent u aan het juiste adres!

 

Doucheservice Noord
Potklei 16N
9351VL, Leek (Groningen)

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice