Werken Bij

Kom ons team versterken

Wij geloven dat een comfortabele douche essentieel is om het meeste uit je dag te halen. Elke dag maken we tientallen mensen blij met onze service door hun de kans te geven om gewoon thuis te kunnen blijven douchen gedurende een verbouwing of periode van zorg. Doordat ons bedrijf snel groeit en we veel positieve recensies van klanten ontvangen, neemt de vraag naar onze service toe. We zoeken daarom altijd mensen die ons team willen versterken. We bieden full-time posities, part-time posities en stageplekken aan.

Ons avontuur tot nu toe

10.000+

Klanten

3

Vestigingen

75+

Collega's

We hebben sinds 2018 al meer dan 10.000 klanten geholpen en meer dan 500.000 douchebeurten verzorgd. Ons team is inmiddels meer dan 75 werknemers groot, bestaand uit onder andere service engineers, klantenservice medewerkers en werkplaats medewerkers.

Meet the team

Ondernemend

Ambitieus

Integer

Energiek

Klantenservice Doucheservice
Team Doucheservice
In de werkplaats van Doucheservice

Wordt onderdeel van een bedrijf waarin iedereen samen werkt om onze klanten door heel Nederland een fijne douche ervaring te geven!

Delft

Vanuit hier bedienen we het westen van het land

Doucheservice West

Ons kantoor in Delft is het hoofdkantoor en ligt op 5 minuten fietsen van de TU Delft campus. Vanuit hier bedienen we de provincies in het westen van Nederland.

Groningen

Vanuit hier bedienen we het noorden van het land

Doucheservice Noord

Onze vestiging in Groningen ligt in Leek, vanuit hier bedienen we de noordelijke provincies van Nederland. Er gaat elk kwartier een directe busverbinding van het centrum van Groningen naar Leek.

Nijmegen

Vanuit hier bedienen we het oosten van het land

Doucheservice Oost

Vanuit onze vestiging in Nijmegen bedienen we het Oosten van het land. Het kantoor ligt op fietsafstand van het centrum van Nijmegen, binnen 10 minuten ben je er al.

Ben jij er klaar voor?

Werk met ons mee aan een oplossing voor mensen zonder douche!

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice