mobiele douchecabine

Mobiele douchecabine huren

Het huren van een mobiele douchecabine

Bent u in huis bezig met een badkamerverbouwing en kunt u hierdoor tijdelijk geen gebruik maken van uw douche? Dat is een vervelende bijkomstigheid, maar gelukkig is er wel een goede oplossing voor. U kunt namelijk bij Doucheservice een mobiele douchecabine huren. Met onze vestigingen in Delft, Leek en Nijmegen plaatsen wij de douchecabines door heel Nederland. Wij noemen het een mobiele douchecabine omdat wij hem overal in huis kunnen plaatsen. Dit kan zijn in de woonkamer, keuken, schuur of zelfs de zolder. De toe- en afvoer van het water regelen wij gemakkelijk via bestaande kranen en afvoeren in huis. Al heeft u op de locatie van de douche geen warm water dan zorgen wij voor een eigen warmwatervoorziening. Zo kunt u altijd warm douchen en dit zelfs zonder meerprijs. 

U huurt in eerste instantie voor twee weken, maar loopt de verbouwing uit of wilt u de douche nog langer huren is dat geen enkel probleem, u kunt altijd verlengen. Na de huurperiode demonteren wij de mobiele douchecabine en laten wij de locatie achter zoals wij hem voor de huur aantroffen. Zo kunt u altijd thuis blijven douche, ook tijdens een verbouwing of renovatie.

De douchecabine

Wilt u een mobiele douchecabine huren zodat u tijdens de verbouwing, renovatie of revalidatie toch gewoon kunt blijven douchen wanneer het u uitkomt? Dan bent u aan het goede adres. U krijgt van ons een volledig schone, nette mobiele douchecabine waar u heerlijk in kunt douchen. Onze douches zijn erg ruim en hygiënisch. De douchecabine is gemaakt van een speciaal plastic waardoor deze extra schoon te krijgen is. Mocht er tijdens de huurperiode iets niet naar behoren werken komen wij langs om dit voor u op te lossen. We leveren onze mobiele douchecabines tegen transparante en heldere prijzen zonder onverwachte kosten. Wilt u gelijk een mobiele douchecabine huren? Ga dan naar onze website voor meer informatie, het reserveringsformulier of om contact met ons op te nemen.

Mobiele douchecabine in een woonkamer
Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice