Doucheservice bij Paul pakt Uit

Doucheservice bij ‘Paul pakt uit’

Paul pakt uit! is een Nederlands televisieprogramma dat wekelijks werd uitgezonden op RTL4. In de show is de welbekende Nederlander Paul de Leeuw de presentator en ontvangt hij wekelijks menig publiek in de studio met verschillende wensen. Mensen kunnen hun wens opsturen voor zichzelf of als verassing voor iemand anders. Tijdens het programma laat Paul deze wensen uitkomen. In aflevering 1 is Doucheservice langs geweest om een wens mogelijk te maken in de studio.

Doucheservice douchen in de studio

Eén van de mensen die een wens had ingestuurd was de vader van Julian. Julian is een enorme fan van de zanger Nelson en nu is het zo dat hij voornamelijk de nummers van Nelson onder de douche zingt. Paul heeft hem eerst concertkaarten voor een show van de zanger Nelson gegeven. Vervolgens vroeg Paul of Julian onder de douche het nummer ‘Sexy als ik dans’ wilde gaan zingen. Maar voor deze douche is er natuurlijk wel warm water nodig anders zou het een onaangename ervaring voor Julian zijn. Maar gelukkig was het het geval dat Doucheservice gevraagd was om deze warmwatervoorziening te leveren voor de show, en dat deden ze ook.

Wat vooraf ging aan de show ‘Paul pakt uit’

Met de warmwatervoorziening in de bus ging Doucheservice naar Almere. Er moesten natuurlijk hier en daar wat foto’s gemaakt worden. De warmwatervoorziening werd netjes en vlot geïnstalleerd en tijdens de show werkte de warmwater voorziening helemaal naar wens. Julian kon fijn warm douchen en hij was erg blij met het vervullen van zijn wens in het programma ‘Paul pakt uit’. Na het bezoek aan de studio en het afleveren van de warmwatervoorziening was het weer tijd om naar Delft te gaan. De warmwatervoorziening werd weer ingeladen in de bedrijfsbus en de reis kon beginnen. Vervolgens werd de show opgenomen en kon Julian warm douchen terwijl hij ‘Sexy als ik dans’ zingt.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice