Douchen in Delft en omstreken

Mensen die een douche willen huren in omgeving Delft en ver daarbuiten kunnen bij Doucheservice terecht. Het Doucheservice kantoor is gevestigd in Delft, grenzend aan de campus van de TU Delft, waar wij ook de werkplaats hebben en onze douches opslaan. Wij beperken onze diensten niet alleen tot Zuid-Holland maar leveren door heel Nederland! Hier leest u meer informatie over onze douches om te douchen in Delft en het aanvragen daarvan.

Thuisbasis douche verhuur in Delft

De werkplek en doucheopslag

Wij zijn gevestigd aan de rand van de campus van de TU Delft. Onze werkplaats grenst aan de opslag wat zorgt voor optimaal werk proces. Op de tweede verdieping beschikken wij over een ruimte wat ingericht is als kantine en kantoor. Met het oog op de toekomst hebben wij duurzaamheid erg hoog zitten. Het grote gedeelte van onze energie behoeftes wordt bij Doucheservice voorzien door onze zonnepanelen op het dak van het kantoor.

Douche huren bij Doucheservice Delft

Doucheservice levert een tijdelijke douchevoorziening bij u thuis. De ideale oplossing in het geval dat uw eigen douche tijdelijk niet te gebruiken is tijdens een badkamerverbouwing! Zo kunt u blijven douchen in Delft. Ook in andere situaties zoals bijvoorbeeld een periode van zorg is het heel handig om tijdelijk een douche te huren.

In het zuiden van Delft, gelegen tussen Pijnacker en Delfgauw, is onze thuisbasis. Wij beperken onze diensten echter niet tot alleen deze regio. Behoeftes aan een tijdelijke douche worden voorzien door het gehele land. Regelmatig zijn onze monteurs te vinden in Noord-Holland, Zeeland, Utrecht of verder richting het oosten van Nederland.

Doucheservice en de TU Delft

Oprichters Floris en Karoen hebben hun roots bij de TU Delft. Natuurlijkerwijs komen wij in aanraking met de studenten van de TU Delft en versterken wij ons team met slimme technische koppen. Omdat ons kantoor op fietsafstand ligt van de campus schept dit ideale werkgelegenheid.

Doucheservice West
Hoofdkantoor
Cyclotronweg 57-59
2629HN, Delft

Meer weten over onze douches? Klik hier voor meer informatie.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice