Douchewagen huren

Keuze tussen een douchewagen en een mobiele douche

U gaat verbouwen, renoveren of er is een andere situatie waarin u geen gebruik kan maken van uw eigen douche. Een logische keuze is om dan opzoek te gaan naar een tijdelijke oplossing, zoals een douchewagen huren. Echter, een douchewagen is erg groot en onhandig, die kan niet zomaar in de tuin staan. Laat staan in huis. U zult dus telkens als u gaat douchen de uw huis uit moeten en de straat op of de tuin in. Ook lopen er onhandig lange toe- en afvoerslangen van en naar de douchewagen. Zo wordt de verbouwing een nog minder prettige ervaring door het huren van een douchewagen. Maar wat is de oplossing?

Mobiele douchecabine huren

Doucheservice verhuurt tijdelijke mobiele douchecabines die helemaal demontabel zijn en overal binnenshuis geplaats kunnen worden. Bijvoorbeeld op zolder, in de woonkamer, de keuken, slaapkamer of de garage. De luxe douchecabine wordt geheel gratis volledig geïnstalleerd op de door u gewenste plek. Heeft u geen warm water? Geen probleem. Door onze warmwatervoorzieningen die we gratis mee kunnen leveren kunt u heerlijk warm douchen. Zo kunt u nog steeds elke dag fris en gezond beginnen, en dat zonder naar buiten te hoeven naar de douchekar of douchewagen. De bezorging, complete installatie, demontage en het ophalen is allemaal inbegrepen in het totaalpakket! Loopt de verbouwing uit, of heeft u de tijdelijke douchecabine langer nodig? Geen probleem, verlengen kan altijd.

Geen douchwagen huren maar een mobiele douche

De tijdelijke douchecabine van Doucheservice wordt door onze monteur eenvoudig aangesloten op een bestaan waterpunt in uw huis zoals een CV-ketel kraan, een wasbak, of de keukenkraan. Ook aan de afvoer is gedacht. Vaak gaat die samen met wasmachine afvoer, in een wasbak of een putje. U kunt altijd de wasmachine blijven gebruiken, en ook de wasbak kraan blijft beschikbaar. Zo zit uw tijdelijke douch u niet in de weg in het dagelijks leven. De mobiele douchecabine heeft een afmeting van 90 x 90 x 205, en is daarmee erg ruim om in te douchen, en tegelijkertijd niet zo groot dat hij te veel ruimte in neemt.

Reserveer nu uw mobiele douchecabine via ons reserveringsformulier, via onze website www.doucheservice.nl.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice