Douchecabine huren, welke past bij mij?

Bent u nou aan het verbouwen, heeft u een periode van zorg waarin de douche onbereikbaar is of heeft u een feest waar u uw gasten wilt kunnen laten douchen. Douchecabines te huur zijn er genoeg. Er zijn echter veel verschillende douche oplossingen. In dit artikel zullen wij alle mogelijke douchecabines om te huren laten zien en de voor- en nadelen van deze bespreken. Voor een douchecabine huren zijn er genoeg verschillende opties.

Douchewagen

Een douchewagen kunt u plaatsen op een parkeerplek bij u in de buurt. De wagen bestaat over het algemeen uit een kleedruimte en een doucheruimte. Een douchewagen heeft over het algemeen een ruime opbouw en is meestal voorzien van toilet. Het nadeel is echter wel dat u niet direct uit bed uw douche in kunt stappen. U zult zich eerst aan moeten kleden om naar de douchewagen te gaan. een ander nadeel is dat douchewagens meestal erg prijzig zijn. Deze prijzen gaan van 100 tot 150 euro per week.

Buitendouche

Een buitendouche kan bijvoorbeeld worden geplaatst in uw tuin of bij een evenementenlocatie. U kunt deze douchecabine huren met of zonder kleedruimte, zo kunt u zelf bepalen of dit voor u handig is. Een voordeel van deze douchecabines is dat ze niet in huis hoeven te staan en hier dus geen ruimte innemen. Wel kunt u net als bij de douchewagen niet direct uit bed de douche in. Echter ligt dat er natuurlijk aan hoeveel privacy u in uw tuin heeft. De prijzen van een buitendouche gaan van 65 tot 100 euro per week. 

Dixi douche

dixi douche

We kennen allemaal wel het dixi toilet, maar wat de meeste van ons niet weten is dat deze modellen ook een douche kunnen bevatten. De dixi douche is overal buiten te plaatsen maar kan niet worden geplaatst in de binnenruimte. Een nadeel is uiteraard het uiterlijk van deze douches, maar op een bouwplaats kan dit misschien een mogelijke oplossing zijn. Zo’n douchecabine huren kan van 80 tot 120 euro per week.

Douchecabine voor in huis

douchecabines te huur

De douchecabine voor in huis is er in veel soorten en maten. De meest ideale variant voor in huis is op elke plek te plaatsen is, van de zolder tot de kelder. Andere mogelijkheden die er zijn, zijn naar binnen te rijden en bijvoorbeeld alleen in de woonkamer te plaatsen. Het voordeel van de douche binnen hebben staan is uiteraard dat u uw normale doucheroutines aan kunt houden tijdens een al druk genoege periode van bijvoorbeeld een verbouwing. Aangezien de douche overal in huis te plaatsen is kunt u altijd wel een locatie vinden waar de douche niet in de weg staat. De prijs van deze douches gaan van 55 tot 120 euro per week. 

Zorgdouche

Thuiszorg douchecabine

Een zorgdouche is een douche met een extra ruime opbouw zodat het mogelijk is om deze te betreden met rolstoel. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om deze af te sluiten, geheel met een gordijn of half met een deurtje zodat een verzorger kan helpen met douchen. Meestal komt er een oprijplaat bij de douche zodat het betreden makkelijk gaat. De douche is ideaal tijdens een periode van zorg. De prijs van de zorgdouche gaat meestal per maand in plaats van per week en varieert dikwijls van 295 tot 500 euro per maand. 

 

Conclusie

Zoals u in dit artikel heeft kunnen zien zijn er veel verschillende  opties voor een douchecabine huren. Doucheservice biedt meerdere ideale oplossingen. Zo hebben wij een robuuste maar esthetische buitendouche, Een binnendouche welke op elke plek in huis te plaatsen is en een ruime en goed te betreden zorgdouche. Al onze douches zijn voordelig geprijst en leveren wij met een flexibele en klantgerichte service. Mocht u na het lezen van dit artikel weten wat voor douche voor uw situatie het best uitkomt, kunt u deze douche gemakkelijk bij ons reserveren.

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=1369#!trpen#1 thought on “<trp-post-container data-trp-post-id='20399'>Douchecabine huren, welke past bij mij?</trp-post-container>”#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=77#!trpen#Leave a Comment#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=667#!trpen#Your email address will not be published.#!trpst#/trp-gettext#!trpen# #!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=662#!trpen#Required fields are marked *#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice