Mobiele douche huren

De verbouwing van een badkamer is al een klus op zich, zeker als u het zelf doet. Maar ook als u het werk uit handen geeft komt er een hoop bij kijken. Vooral: waar gaan we douchen? Gaat u met het hele gezin naar familie om te douchen? Of elke dag naar de buren? Een mobiele douche huren biedt dan uitkomst!

Doucheservice is gespecialiseerd in het plaatsen van een mobiele douche in het huis. Wij kunnen de mobiele douche bijna overal plaatsen in het huis (in de keuken, woonkamer, hal, slaapkamer of op de zolder). Wij beschikken over genoeg aansluitmaterialen om de tijdelijke nooddouche aan te sluiten op uw bestaande cv-ketel kraan, op uw keukenkraan of wastafelkraan. Heeft u alleen koud water? Dan zorgen wij voor een warmwatervoorziening of boiler zodat u warm water heeft en kunt douchen zoals u gewent bent.

De mobiele douchecabine

De mobiele douchecabine is gemaakt van wit ABS. Hierdoor is de mobiele douchecabine stabiel en eenvoudig schoon te houden. Natuurlijk leveren wij de douchecabine compleet schoon bij u aan. De mobiele douche is voorzien van een waterbesparende douchekop, een mengkraan met keramische schijven en een douchegordijn. Ook een boiler of warmwatervoorziening is inbegrepen als u geen warmwater heeft.

De afmetingen van de mobiele douche is: 90 x 90 x 205 cm. Maar de cabine is volledig demontabel! En kan dus overal in elkaar worden gezet bij u thuis. Hij kan in delen de trap op of door een smalle deur. (Douche plaatsen op de begane grond of zolder in Delft, Rotterdam, Den Haag, Leiden en omstreken; bij Doucheservice.nl betaalt u niets extra’s).

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice