Het bedrijfspand van doucheservice

Mobiele douchecabine huren in Groningen

Doucheservice Nederland is dé plek om snel en eenvoudig een nooddouche te huren voor tijdens uw verbouwing. Wij plaatsen de mobiele douchecabine gewoon bij u thuis, in Groningen.

Een mobiele douchecabine huren in Groningen, hoe werkt dat?

Bent u thuis bezig met een badkamerverbouwing en kan u hierdoor tijdelijk geen gebruik maken van uw douche? Dat is vervelend, echter is er een goede oplossing voor! U kan bij Doucheservice Nederland een mobiele douchecabine huren. Vanuit ons nieuwe filiaal in Groningen plaatsen wij nu ook nooddouches in heel Noord-Nederland. 

Het is heel simpel. De eerste stap is het invullen van het reserveringsformulier, dit is volledig vrijblijvend. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Onze monteurs komen de mobiele douchecabine vervolgens plaatsen bij u thuis. Dit kan door het hele huis zijn, waar het u het beste uitkomt. Denk aan de woonkamer, keuken, schuur of zelfs de zolder. De toe- en afvoer van het water regelen wij voor u. Mocht u nog meer vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

In 2016 startte Doucheservice in Delft met slechts een douchcabine. Nu maken wij dagelijks tientallen mensen blij met onze tijdelijke nooddouches. Onze medewerkers hebben een passie voor goede service en samen met hen leveren wij onze service. Wij geloven in transparante en heldere prijzen en voelen niks voor onverwachte kosten. Woont u dus in Groningen of ergens anders in Noord-Nederland en heeft u een mobiele douchecabine nodig dan bent u aan het juiste adres!

 

Doucheservice Noord
Potklei 16N
9351VL, Leek (Groningen)

Altijd thuis douchen?

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice