Karaoke douches van doucheservice

Karaoke Delft: karaoke douche met Doucheservice

Zing je wel eens onder de douche? Lekker nummertjes zingen terwijl je familie gezellig meeluistert. Of misschien zing je wel nooit onder de douche en ben je wel een echte ster in karaoke, heel het café die kan genieten van dat ene nummertje wat je eigenlijk al helemaal uit je hoofd kent. Maar wat nou als je karaoke kan doen onder de douche!? Doucheservice levert karaoke douches voor feesten en evenementen. Onlangs waren wij met de karaoke douche in café de Bonte Os in Delft!

Zangwedstrijden onder de karaoke douche

Het ontstaan van de karaoke douche uit Delft

Studentenvereniging AEGEE Delft heeft Doucheservice gevraagd om een karaoke douche te maken voor het feest ‘Het Collectief’ wat afgelopen maart plaatsvond. Doucheservice wilde graag meehelpen in dit project en heeft twee douches omgetoverd tot karaoke douches. In een karaoke douche is de douchekop vervangen door een microfoon en de douche is belicht door verschillende kleuren led lampjes. Songteksten waren geprojecteerd op een scherm die voor de douchecabine was geplaatst. De deelnemers zongen samen een liedje of er werd tegen elkaar gezongen, waarbij degene met de meest juiste toonhoogtes won!

Karaoke douche voor uw feest of evenement?

Op de dag van het evenement brengen wij twee tijdelijke douches met ons mee en deze zetten we ter plekke in elkaar op een geschikte plek. We kleden ze leuk aan met wat lichtjes en op verzoek kunnen we zelfs een rookmachine meebrengen voor de echte special effects. Op een feest of evenement is een nat pak niet aan te raden en om dat te voorkomen sluiten we de douche niet aan op de kraan. Vals meezingen heeft dus geen gevolgen! Naast de douches nemen we natuurlijk ook een computer met bijbehorende karaoke programma en twee microfoons mee. De songteksten kunnen we projecteren op een (beeld)scherm of muur. Als u verzoeknummers heeft die absoluut gezongen moeten worden op het evenement, dan vraagt u ze bij ons aan en zorgen wij dat het voor elkaar komt.

Karaoke douche in café de Bonte Os Delft

Café de Bonte Os is een sportcafé wat zich heeft gevestigd in Delft. Het bevind zich in het centrum van Delft. Er is vanalles te doen in het café: poolbiljarten, darten of een sportwedstrijd kijken kan er allemaal. Er kan natuurlijk ook alleen een drankje gedaan worden aan de bar. Naast dit alles bieden ze ook een dagschotel aan tegen een leuke prijs. Bij het café staan ze klaar voor reserveringen voor feesten en partijen zoals onze karaoke avonden!

Studentenvereniging AEGEE Delft organiseert een jaarlijks feest genaamd ‘Het Collectief’. Afgelopen editie waren er op dit feest meer dan 300 studenten aanwezig en was het voor het eerst dat de karaoke douches op dit feest aanwezig waren. Alle feestende studenten konden de karaoke douches uittesten. Er stonden twee douches naast elkaar en voor de douches stond een grote beamer met hierop de songtekst. Het was een wedstrijdje tegen elkaar, degene met de meeste juiste toonhoogtes won! Natuurlijk zijn liedjes ook samen gezongen. Tijdens het feest zijn er veel positieve reacties ontvangen over de douche karaoke van de studenten uit delft, ze vonden het een erg origineel idee om douches om te toveren tot karaoke douches.

Waren de karaoke douches “Delftse studentproof”?

Aan alles komt een keer een eind, ook aan het feest. Alles moest opgeruimd worden, maar de grote vraag is nu natuurlijk of de karaoke douches het hebben overleeft. Want wat zou er over zijn van de douches na een avondje karaoke met feestende studenten? The morning after werden de douches opgehaald en werd de schade bekeken en op een paar kapotte ledlampjes na was er geen schade aan de douches! We kunnen dus zeggen dat de karaoke studentproof zijn!

Karaoke douche huren?

Lijkt een karaoke douche u wat voor uw feest of evenement of
heeft u zelf een ander goed idee? Neem dan vooral contact met ons op en we kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.
Onze contactgegevens kunt u hier vinden.

Zingen in een karaoke douche in Delft

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice