Warmwatervoorziening huren

Waarom een warmwatervoorziening huren?

Wie kent het niet. De gebouwbeheerder heeft vanwege onderhoud het warme water afgesloten, uw boiler is kapot of de CV-ketel monteur is bezig. Kortom u heeft geen warm water meer. Dan is het huren van een warmwatervoorziening de perfecte oplossing. Bij Doucheservice kunt u heel eenvoudig een warmwatervoorziening huren. Wij komen de warm watervoorziening bezorgen en installeren hem volledig zodat de voorziening direct gebruikt kan worden. Na gebruik halen wij hem natuurlijk gratis weer op. Doucheservice verhuurt twee type boilers. Onze grote warmwater voorziening bevat 50 liter water. Daarnaast hebben we een compacte warmwatervoorziening die 15 liter water bevat. Maar doormiddel van een slimme heater kunt u alsnog lang gebruik maken van warm water.

Het huren van een warmwater voorziening

Elektrische warmwater voorzieningen worden vaak gebruikt in woningen waar geen gasaansluiting aanwezig is of ze worden aanvullend op de verwarmingsinstallatie geplaatst. De elektrische warm watervoorziening is perfect geschikt om veel water in korte tijd op te warmen. De opwarming van het water gebeurt doormiddel van verwarmingselementen. Hierdoor beschikt u altijd over genoeg warmwater wanneer u het nodig heeft. Zo kunt u blijven douche, koken en afwassen. Er is geen ventilatie, of afvoer van gassen nodig. Daarom plaatsen wij de boiler overal waar u wilt in uw woning. Ook kunnen wij de warmwatervoorziening op elke waterkraan of punt aansluiten. Er is alleen een vrij stopcontact nodig voor de warmwatervoorziening om te werken. Toevoer en afvoerslangen levert Doucheservice zonder meerprijs bij de warmwatervoorzienig. De hedendaagse warmwatervoorziening is energiezuinig en dankzij de nieuwe technologie ook efficiënt.

Efficiënt en duurzaam

Duurzaamheid staat bij Doucheservice hoog in het vaandel, daarom verhuren we deze zuinige warmwatervoorzieningen. De warmwater voorzieningen van Doucheservice hebben een hoog rendement. Bijna 97% van de toegevoerde energie wordt omgezet in warmte. Een minpunt van veel warm water voorzieningen is het stilstandsverlies. Stilstandsverlies is de daling van de temperatuur van het water. Bij de warmwatervoorzieningen van Doucheservice heeft u daar geen last van. Om energie te besparen wordt het stilstandsverlies van de boiler zoveel mogelijk voorkomen en beperkt. De voorzieningen zijn goed geïsoleerd met 100 procent pur-schuim dat vrij is van cfk. Zo zijn de verliezen veel lager dan bij andere warmwatervoorzieningen. Zo dragen wij samen met u bij aan een beter milieu en bespaart u ook nog eens op de kosten. Dat is goed voor de natuur en uw portemonnee!

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice