Tijdelijke douchecabine

Nooddouche huren in Nijmegen

U heeft een verbouwing van de badkamer geplanned en bent op zoek naar een alternatief om tijdens die periode alsnog te kunnen douchen. Bij Doucheservice bent u aan het juiste adres: onze monteurs installeren snel en eenvoudig een tijdelijke nooddouche bij u thuis, in Nijmegen. 

Hoe krijg ik een nooddouche in Nijmegen?

Onze robuuste douchecabines zijn waterdicht en kunnen overal in huis geplaatst worden, denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, keuken, zolder of schuur. Zelfs zonder warmwaterkraan kunt u gewoon warm blijven douchen dankzij onze inbegrepen warmwatervoorziening. Ook de toe- en afvoer van het water zullen wij voor u regelen en valt allemaal onder de vaste transparante prijs

Nadat u het reserveringsformulier heeft ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Vervolgens zal een van onze monteurs op uw gewenste moment langskomen om de douche te installeren. Dat kan doordeweeks of in het weekend zijn tussen 9:00 en 22:00 uur. Nadat de douche geïnstalleerd is kunt u gedurende uw verbouwing zorgeloos blijven douchen. Loopt uw verbouwing uit? Het verlengen van de huurperiode is altijd mogelijk en het moment van demonteren kunt u vrijblijvend inplannen. Heeft u verder nog vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact op.

Wie werken er bij Doucheservice?

Doucheservice is in 2016 is begonnen met het installeren van slechts enkele nooddouches. Omdat onze klanten niet alleen onze douchecabines waarderen maar ook de service die wij bieden, zijn wij sindsdien uitgegroeid tot een landelijke bedrijf met 3 vestigingen in Nijmegen, Delft en Groningen. Ons team bestaat uit een combinatie van ervaren monteurs en enthousiaste studenten. Doucheservice werkt samen met de TU Delft, Rijksuniversiteit Groningen en verschillende hogescholen. Daarnaast zijn wij partners met aannemersbedrijven en bouwmarkten in Nederland. 

Kortom, woont u in Nijmegen en heeft u een nooddouche nodig? Met de betrouwbare nooddouches en efficiënte service van Doucheservice bent u aan het juiste adres!

Doucheservice Oost
Distributieweg 15
6541 DR, Nijmegen

Nijmegen overzicht stad scherp

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=875#!trpen#2 thoughts on “<trp-post-container data-trp-post-id='13734'>Nooddouche huren in Nijmegen</trp-post-container>”#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

    1. In dit geval bestaan de kosten uit het basispakket (195) en een week verlenging (55) met dus een totaal van 250 euro. Met behulp van onze postcode functie op de pagina “Prijzen” kunt u zien dat daar geen vervoerskosten bijkomen voor de plaats Uden. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met onze ServiceDesk.

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=77#!trpen#Leave a Comment#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=667#!trpen#Your email address will not be published.#!trpst#/trp-gettext#!trpen# #!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=662#!trpen#Required fields are marked *#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice