Service desk medewerker

Nooddouche huren in Leeuwarden?

Bij Doucheservice Nederland huurt u snel en eenvoudig een mobiele douchecabine voor tijdens uw verbouwing. Wij plaatsen de nooddouche gewoon bij u thuis, in Leeuwarden. 

Hoe werkt het?

Bij Doucheservice is het huren van een nooddouche eenvoudig en snel geregeld. Om te beginnen vult u volledig vrijblijvend het reserveringsformulier in. Wij zullen u dan zo snel mogelijk contacteren om een afspraak in te plannen. Op de dag van de afspraak zal een van onze monteurs uw douche komen installeren. Ook zal er worden gezorgd dat u met warmwater kan douchen, zelfs als u niet beschikt over een warmwater kraan. De mobiele douche cabine is waterdicht en robuust gebouwd en kan daarom overal in huis geplaatst worden. Na de installatie kan u zorgeloos genieten van uw tijdelijke douche. Als u nog vragen heeft kan u ons altijd contacteren.

Onze teamleden in de kantine

Wie zijn wij?

In 2016 is Doucheservice begonnen met slechts een douchecabine. Nu zijn wij een landelijk bedrijf met werknemers uit alle streken die een passie hebben voor goede service. Deze passie gebruiken wij om uw nooddouche voorziening zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken. Om uw nooddouche efficiënt te kunnen installeren zijn onze monteurs goed getraind. Het is namelijk niet alleen de mobiele douchecabine die wij verhuren, maar ook de service die daarbij komt kijken. Woont u dus in Leeuwarden, en heeft u een nooddouche nodig dan bent u aan het juiste adres!

 

Doucheservice Noord
Potklei 16N
9351VL, Leek (Groningen)

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice