De tijdelijke mobiele nooddouche cabine in de keuken

Nooddouche huren in Drenthe

Bij Doucheservice Nederland huurt u snel en eenvoudig een mobiele douchecabine voor tijdens uw verbouwing. Wij plaatsen de nooddouche gewoon bij u thuis, in Drenthe. 

Hoe werkt het?

Bij Doucheservice is het huren van een nooddouche eenvoudig en snel geregeld. Om te beginnen vult u volledig vrijblijvend het reserveringsformulier in. Wij zullen u dan zo snel mogelijk contacteren om een afspraak in te plannen. Op de dag van de afspraak zal een van onze monteurs uw douche komen installeren. Ook zal er worden gezorgd dat u met warmwater kan douchen, zelfs als u niet beschikt over een warmwater kraan. Onze waterdichte en robuuste mobiele douche cabine kan overal in huis geplaatst worden. Zodra de installatie is voltooid kan u zorgeloos genieten van uw tijdelijke douche. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

Onze teamleden in de kantine

Wie zijn wij?

Doucheservice begon in 2016 met slechts een douchecabine maar is sindsdien uitgegroeid tot een landelijk bedrijf met een grote groep gepassioneerde werknemers. Bij Doucheservice doen we er alles aan om uw nooddouche voorziening zo simpel en gemakkelijk mogelijk te maken. Onze monteurs zijn speciaal getraind om zo efficiënt mogelijk uw nooddouche te komen installeren. Het is namelijk niet alleen de mobiele douchecabine die wij verhuren, maar ook de service die daarbij komt kijken. Woont u dus in Drenthe, en heeft u een nooddouche nodig dan bent u aan het juiste adres!

 

Doucheservice Noord
Potklei 16N
9351VL, Leek (Groningen)

Altijd thuis douchen?

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice