Doucheservice Zakelijk

Service engineer bij de CV-kraan voor water toevoer

Doucheservice en uw bedrijf

Zakelijke klanten kunnen ook genieten van de Doucheservice formule. Wij leveren onze volledige service voor uw klanten. Zo kan u uw cliënten een mogelijkheid bieden om comfortabel te blijven douchen tijdens de verbouwing.

Onze Douche

Wegens de robuuste bouw van onze douches kunnen ze overal in huis geplaatst worden. Ook watertoevoer en afvoer wordt verzorgd. Tevens zorgen wij voor warm watervoorziening wanneer deze niet aanwezig is op de beoogde locatie. 

Douchecabine

Onze Zakelijke Service

Prettige Ervaring voor de Klant

Onze monteurs werken van 9:00 tot 22:00, 7 dagen per week. Hierdoor zijn we heel flexibel en komen we op een moment dat prettig is voor de klant. Door onze service ervaart de klant de verbouwing ook als prettig.

Duidelijk Aanspreekpunt

Wij hebben een zakelijk aanspreekpunt voor u ingericht waar al uw vragen beantwoord kunnen worden. Dit is wel zo gemakkelijk.

Wij Regelen Alles

Wij verzorgen het contact met de klant. Van de afspraak voor de installatie inplannen, tot de demontage van de tijdelijke douche. Zo hoeft u daar geen tijd in te steken.

Duidelijke Factuur Achteraf

Wij sturen een duidelijke factuur naar uw bedrijf. Bent u partner van ons, dan kunt u de factuur gewoon achteraf betalen.

Geen Borg

Wij rekenen geen borg voor de huur van de douche. Dat bespaart voor alle partijen weer een hoop administratief werk.

Snelle Service

Wij zijn in staat om snel nieuwe douches te plaatsen. Ook als er plots iets mis gaat is het dus mogelijk om vlug een oplossing te hebben.

Onze Prijzen

Totaalpakket

Twee weken onbezorgd douchen, All-In

Twee Weken

€161,16

Excl. BTW

Verlengen

Verlengen is altijd en onbeperkt mogelijk.

Per Week

€45,45

Excl. BTW

Per Dag

€12,40

Excl. BTW

Let op: Ons totaalpakket is geldig in de provincie Zuid-Holland en grotendeels in de noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Buiten dit gebied rekenen wij een eenmalige vervoerstoeslag variërend van €10,- tot €45,-.

Zakelijk Contact

Wilt u onze Doucheservice zakelijke service ervaren?

Meld u via het contactformulier aan voor ons Doucheservice partnerprogramma. Een van onze account managers zal contact met u opnemen.

Onze account managers zijn te bereiken via sales@doucheservice.nl of door te bellen met 06 235 698 11. Voor eenmalige aanvragen kunt u ons reserveringsformulier invullen.

Service desk medewerker

  Zakelijk contactformulier

  Geschatte aantal aanvragen

  Hoe bent u in contact gekomen met Doucheservice?

  Chat openen
  1
  Open chat
  Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

  Met vriendelijke groet,
  Team Doucheservice