Buitendouche huren

buitendouche huren

Een buitendouche huren bij doucheservice

Bij doucheservice kunt u gemakkelijk een buitendouche huren speciaal voor in uw tuin. Dit kan in veel omstandigheden een oplossing zijn. Bijvoorbeeld tijdens een badkamerverbouwing, een bruiloft in uw tuin of een sportevenement in de buitenlucht. De buitendouche is heeft een ruime cabine en u heeft de mogelijk er een kleedruimte er bij te huren. Het is ook mogelijk meerdere douches bij ons te huren die netjes aan elkaar kunnen worden bevestigd. 

Afmetingen van de buitendouche

De buitendouche wordt geleverd met een innovatieve twist: de keuze tussen een douche met of zonder kleedruimte. De douche zonder kleedruimte heeft compacte afmetingen van 90x90x205, wat een efficiënt gebruik van ruimte mogelijk maakt. Voor degenen die wat meer privacy wensen, biedt de douche met kleedruimte met afmetingen van 180x90x205 een ruimere optie.

Prijs voor een buitendouche huren

Aansluiting en warmwatervoorziening

De douche is aan te sluiten op uw tuinslang aansluiting of een andere kraan. De afvoor kan in uw tuin in een afvoerput of bijvoorbeeld de afvoer van uw regenpijp. De douche is aan te sluiten op een warmwateraansluiting mocht u deze in uw tuin hebben. Is dit niet het geval is dat ook geen probleem, wij leveren er zonder meerprijs een boiler bij. 

Heeft u de komende tijd een douche nodig voor buiten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt eeb buitendouche huren voor een lage prijs en met een goede service. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice