Over Ons

Wij lossen elke situatie zonder douche op

Wij geloven dat een comfortabele douche onmisbaar is. Wij plaatsen onze zelf ontwikkelde tijdelijke douches in heel Nederland. Onze naam Doucheservice is niet zomaar gekozen. Onze topprioriteit is het leveren van een uitstekende service. 

Onze Vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Delft hebben wij ook locaties in Nijmegen en Groningen. Hier hebben wij ook een showroom waar onze producten te zien en te testen zijn. Mocht u benieuwd zijn naar ons bedrijf kom dan vooral op een van onze vestigingen langs voor een heerlijk kopje koffie.

Geschiedenis

Doucheservice is in 2018 door Karoen en Floris opgericht vanuit hun studie aan de Technische Universiteit Delft. Per stom toeval liepen ze tegen het ongemak van “het niet thuis kunnen douchen tijdens een verbouwing” aan. Daarom besloten zij een service te starten die dit probleem oplost en mensen comfortabel hun verbouwing laat ervaren. In de 5 jaar dat het bedrijf bestaat is alles in een sneltreinvaart gegroeid. Onze grootste mijlpalen zijn te zien in de afbeelding hieronder. 

Service engineer bij de CV-kraan voor water toevoer

Professioneel

Doucheservice is een proffesionele organisatie met veel kennis van installatietechniek. Ook hebben wij VCA kennis in huis en een BHV organisatie. 

Verantwoordelijk

Wij willen graag een steentje bijdragen aan de maatschappij. Zo sponsoren wij studie/ studentenverenigingen en lokale sportclubs. Ook zetten wij ons in voor goede doelen en vrijwilligers.

Duurzaam

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema. Daarom hebben wij zonnepanelen op de daken van al onze bedrijfspanden en verwarmen we m.b.v. warmtepompen.

Onze service, met Douche.

Klantenservice Sylvan armen over elkaar
Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice