Elektrische boiler huren

Het huren van een elektrische boiler

Het komt vaak voor. De huisbaas heeft vanwege onderhoud het warme water afgesloten, uw boiler is kapot of de CV-ketel monteur is bezig. Kortom u heeft geen warm water meer. Dan is het huren van een elektrische boiler een eenvoudige oplossing. Bij Doucheservice kunt u heel gemakkelijk een elektrische boiler huren. Wij komen de boiler bezorgen, installeren hem volledig zodat de boiler direct gebruikt kan worden. Na gebruik halen wij hem natuurlijk kosteloos weer op. Doucheservice verhuurt twee type boilers. Onze rote boiler bevat 50 liter water. Daarnaast hebben we een compacte boiler die 15 liter water bevat, maar doormiddel van een slimme heater kunt u alsnog even lang gebruik maken van warm water. Wilt u een boiler huren? Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier of via onze site Doucheservice.nl.

Waarom een elektrische boiler huren?

Elektrische boilers worden vaak gebruikt in woningen waar geen gasaansluiting aanwezig is of aanvullend op de verwamingsinstallatie. De elektrische boiler is heel goed geschikt om veel water in korte tijd op te warmen. De opwarming van het water gebeurt doormiddel van verwarmingselementen. Hierdoor beschikt u altijd over genoeg warm water wanneer u het nodig heeft. Omdat er geen ventilatie of afvoer van gassen nodig is, kan de elektrische boiler overal in huis geplaatst worden. Ook kunnen wij de boiler op elk waterpunt aansluiten. Er is enkel een vrij stopcontact nodig voor de boiler om te werken. Toe- en afvoerslangen leveren wij zonder meerprijs bij de boiler. De hedendaagse boiler is energiezuinig en dankzij de vernieuwde technologie ook efficiënt.

Duurzaam en efficiënt.

Duurzaamheid staat bij Doucheservice hoog in het vaandel, daarom verhuren we deze zuinige elektrische boilers. De boilers van Doucheservice hebben een hoog rendement. Bijna 97% van de toegevoerde energie wordt omgezet in warmte. Dat is een hoog rendement. Een minpunt van veel boilers is het stilstandsverlies. Stilstandsverlies is de daling van de temperatuur van het water. Om energie te besparen wordt het stilstandsverlies van de boiler zoveel mogelijk voorkomen en beperkt. De boilers zijn geïsoleerd met 100% cfk-vrij pur-schuim zodat de verliezen veel lager zijn dan bij andere boilers. Zo dragen wij samen met u bij aan een beter milieu en bespaart u ook nog eens op de kosten.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice