Doucheservice bij ‘Paul pakt uit!’

Paul pakt uit! is een Nederlands televisieprogramma wat wekelijks werd uitgezonden op RTL4. In de show is Paul de Leeuw de presentator en ontvangt hij wekelijks menig publiek in de studio met verschillende wensen. Mensen kunnen hun wens opsturen voor zichzelf of als verassing voor iemand anders. Tijdens het programma laat Paul deze wensen uitkomen. In aflevering 1 is Doucheservice langs geweest om een wens mogelijk te maken in de studio.

Douchen in de studio

Één van de mensen die een wens had ingestuurd was de vader van Julian. Julian is een enorme fan van Nelson en nu is het zo dat hij voornamelijk de nummers van Nelson onder de douche zingt. Paul heeft hem eerst concertkaarten voor een show van Nelson gegeven. Vervolgens vroeg Paul of Julian onder de douche het nummer ‘Sexy als ik dans’ wilde gaan zingen. Maar voor deze douche is er natuurlijk wel warm water nodig en mocht het nou zo zijn dat Doucheservice gevraagd was om deze warmwatervoorziening te leveren voor de show.

Wat vooraf ging aan de show

Met de warmwatervoorziening in de bus ging Doucheservice naar Almere. Er moesten natuurlijk hier en daar wat foto’s gemaakt worden. Maar na het bezoek aan de studio en het afleveren van de warmwatervoorziening was het weer tijd om naar Delft te gaan. Vervolgens werd de show opgenomen en kon Julian warm douchen terwijl hij ‘Sexy als ik dans’ zingt.