Douchen tijdens de badkamerverbouwing

Uw oude badkamer is aan vervanging toe en nu heeft u eindelijk de knoop doorgehakt. De oude badkamer gaat dan toch verbouwt worden. Bij zo een badkamerverbouwing komt nogal wat kijken. Eerst wordt alles eruit gesloopt, vervolgens moeten de leidingen en elektra op de juiste plaatst gelegd worden, eventuele extra muren moeten geplaatst worden en hierna kan het tegelen beginnen. Na dit alles kan het sanitair geplaatst worden en kunt u genieten van die regendouche die u al een paar jaar wilde hebben. Zo een badkamerverbouwing kan soms wel weken duren en in deze tijd niet kunt u geen gebruik maken van uw eigen douche. Om te voorkomen dat u elke dag met uw handdoekje naar de buren moet, heeft Douche service de oplossing! Doucheservice kan een tijdelijke douche in uw huis installeren.

Een tijdelijke douche, hoe gaat dit in zijn werk?

Alles voor de badkamerverbouwing is geregeld en u weet precies wanneer u zonder douche komt te zitten. Als u besluit om een tijdelijke douche voorziening te huren zullen de volgende stappen in werking gaan:

  1. U vult het reserveringsformulier in op
    https://www.doucheservice.nl/reserveren/ .
  2. Naar aanleiding van het ingevulde reserveringsformulier zal de Service Desk contact met u opnemen over de plaatsing van de tijdelijke douche voorziening. De datum en de tijd van de plaatsing worden besproken en de plek voor de douche wordt bepaald. Vervolgens ontvangt u een mailtje met daarin de informatie over de installatie van de douche.
  3. De Service Engineer komt op de besproken datum en tijd langs met de tijdelijke douche voorziening. De Service Engineer zal de douche plaatsen en uitleg geven over het gebruik van de douche.
  4. Na de plaatsing kunt u zo lang als u wilt gebruik maken van de douche.
  5. 4 dagen voor de afloopdatum wordt er opnieuw contact opgenomen om een demontage afspraak te plannen. Heeft u de douche nu toch nog een extra week nodig? Geen probleem, als u dit aangeeft tijdens dit telefoongesprek wordt een week later opnieuw contact gezocht. Als de demontage afspraak gepland is, zal u opnieuw een mailtje ontvangen met hierin de informatie over de demontage afspraak.
  6. De service Engineer komt op de afgesproken datum en tijd langs voor de demontage van de tijdelijke douche voorziening. Hij zal alle onderdelen weer mee terug nemen.
  7. Als het goed is, is uw badkamerverbouwing geslaagd en kunt u nu gebruik maken van uw langverwachte nieuwe douche!

Praktische informatie

U heeft gekozen voor een tijdelijke douche voorziening bij Doucheservice. De kosten voor de tijdelijke douche voorziening zullen 185 euro zijn voor twee weken inclusief warmwatervoorziening, afvoerpomp, installatie, demontage, ophalen en afhalen. Eventuele extra kosten kunnen gerekend worden voor spoedaanvragen van 1 tot en met 3 dagen en rij kosten als u buiten Zuid-Holland woont.

Heeft u de tijdelijke douche voorziening langer nodig dan 2 weken? De douche kan naar eigen wens per week of per dag verlengt worden. De wekelijkse kosten zullen 50 euro bedragen zonder warmwatervoorziening en 60 euro met warmwatervoorziening. De dagelijkse kosten bedragen 15 euro per dag. Deze kosten komen bovenop de 185 euro voor de eerste twee weken.