Bouwcontainer op straat, tijdens de badkamerverbouwing

Douchen tijdens de verbouwing

Uw oude badkamer is aan vervanging toe en nu heeft u eindelijk de knoop doorgehakt. De oude badkamer gaat dan toch verbouwt worden. Bij zo een badkamerverbouwing komt nogal wat kijken. Het slopen, elektra aanleggen, tegelen en zo voorts. Het sanitair kan geplaatst worden en dan kunt u genieten van de nieuwe regendouche! Zo een badkamerverbouwing kan soms wel weken duren. In deze tijd niet kunt u geen gebruik maken van uw eigen douche. Om te voorkomen dat u elke dag met uw handdoekje naar de buren moet, heeft Douche service de oplossing! Doucheservice kan een tijdelijke douche in uw huis installeren. Zo kunt u gewoon douchen tijdens de verbouwing!

Een tijdelijke douche is de oplossing, maar hoe gaat dit in zijn werk?

Heeft u besloten om een tijdelijke douche voorziening te huren voor tijdens de verbouwing? Dan neemt u de volgende stappen genomen worden:

  1. U vult hier het reserveringsformulier in.
  2. Naar aanleiding van het ingevulde reserveringsformulier zal de Service Desk contact met u opnemen. We hebben het dan over de plaatsing van de tijdelijke douche voorziening. De datum en de tijd van de plaatsing worden besproken en de plek voor de douche wordt bepaald. Vervolgens ontvangt u een mailtje met daarin de informatie over de installatie van de douche.
  3. De Service Engineer komt op de besproken datum en tijd langs met de tijdelijke douche voorziening. De Service Engineer zal de douche plaatsen en uitleg geven over het gebruik van de douche.
  4. Na de plaatsing kunt u zo lang als u wilt gebruik maken van de douche.
  5. Vier dagen voor de afloopdatum wordt er opnieuw contact opgenomen om een demontage afspraak te plannen. Heeft u de douche nu toch nog wat langer nodig? Geen probleem, als u dit aangeeft tijdens dit telefoongesprek wordt een week later opnieuw contact gezocht. Als de demontage afspraak gepland is, zal u opnieuw een mailtje ontvangen met hierin de informatie over de demontage afspraak.
  6. De service Engineer komt op de afgesproken datum en tijd langs voor de demontage van de tijdelijke douche voorziening. Hij zal alle onderdelen weer mee terug nemen en alles netjes achterlaten.
  7. Als het goed is, is uw badkamerverbouwing geslaagd en kunt u nu gebruik maken van uw langverwachte nieuwe douche!

Praktische informatie over douchen tijdens de verbouwing

U heeft gekozen voor een tijdelijke douche voorziening bij Doucheservice. De kosten voor de tijdelijke douche voorziening zullen €185,- zijn voor twee weken inclusief warmwatervoorziening, afvoerpomp, installatie, demontage, ophalen en afhalen. Eventuele extra kosten kunnen gerekend worden voor spoedaanvragen van 1 tot en met 3 dagen en vervoerskosten kosten als u buiten de provincies Zuid-Holland, Groningen, Drenthe of Friesland woont.

Heeft u de tijdelijke douche voorziening langer nodig dan 2 weken? De douche kan naar eigen wens per week of per dag verlengd worden. De wekelijkse kosten zullen 55 euro bedragen. De dagelijkse kosten bedragen 15 euro per dag. Deze kosten komen bovenop de 185 euro voor de eerste twee weken.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice