Bouwcontainer op straat, tijdens de badkamerverbouwing

Douchen tijdens de verbouwing

Uw oude badkamer is aan vervanging toe en nu heeft u eindelijk de knoop doorgehakt. De oude badkamer gaat dan toch verbouwd worden. Bij zo’n badkamerverbouwing komt nogal wat kijken. Het slopen, elektra aanleggen, tegelen enzovoorts. Het sanitair kan geplaatst worden en dan kunt u genieten van de nieuwe regendouche! Z’n badkamerverbouwing kan soms wel weken duren. In deze tijd niet kunt u geen gebruik maken van uw eigen douche. Om te voorkomen dat u elke dag met uw handdoekje naar de buren moet, heeft Douche service de oplossing! Doucheservice kan een tijdelijke douche in uw huis installeren. Zo kunt u gewoon douchen tijdens de verbouwing!

Een tijdelijke douche is de oplossing, maar hoe gaat dit in zijn werk?

Heeft u besloten om een tijdelijke douche voorziening te huren voor tijdens de verbouwing? Bij Doucheservice neemt u dan de volgende stappen:

  1. U vult hier het reserveringsformulier in.
  2. Naar aanleiding van het ingevulde reserveringsformulier zal de Service Desk contact met u opnemen. We bespreken met u de plaatsing van de tijdelijke douche voorziening. De datum en de tijd van de plaatsing worden besproken en de plek voor de douche wordt bepaald. Vervolgens ontvangt u een mailtje met daarin de informatie over de installatie van de douche.
  3. De Service Engineer komt op de besproken datum en tijd langs met de tijdelijke douche voorziening. De Service Engineer zal de douche plaatsen en uitleg geven over het gebruik van de douche.
  4. Na de plaatsing kunt u zo lang als u wilt gebruik maken van de douche.
  5. Vier dagen voor de afloopdatum wordt er opnieuw contact opgenomen om een demontage afspraak te plannen. Heeft u de douche nu toch nog wat langer nodig? Geen probleem, als u dit aangeeft tijdens dit telefoongesprek wordt een week later opnieuw contact gezocht. Als de demontage afspraak gepland is, zal u opnieuw een mailtje ontvangen met hierin de informatie over de demontage afspraak.
  6. De service Engineer komt op de afgesproken datum en tijd langs voor de demontage van de tijdelijke douche voorziening. Hij zal alle onderdelen weer mee terug nemen en alles netjes achterlaten.
  7. Als het goed is, is uw badkamerverbouwing geslaagd en kunt u nu gebruik maken van uw langverwachte nieuwe douche!

 

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice