Douchecabine

Douchecabine huren

Een mobiele douchecabine huren tegen een scherpe prijs kan bij Doucheservice. Gaat u binnenkort uw badkamer verbouwen? Bent u (tijdelijk) minder valide en wilt u op de begane grond douchen? In alle gevallen bieden wij u graag onze service aan met het huren van onze douchecabines!

Mobiele douchecabine huren bij Doucheservice

Wij leveren een volledige service: bezorging, volledige installatie, en demonteren en afhalen inbegrepen. De douchecabines van Doucheservice zijn 90 x 90 x 205 cm en daarmee ruim om in te douchen maar niet te groot voor in huis. Doucheservice is dé verhuurder voor een nooddouche, zorgdouche of tijdelijke douchecabine.

Verbouwing? Doucheservice heeft voor u een douchecabine te huur!

De badkamer verbouwen is leuk en spannend, maar daarnaast ook erg onhandig. Want waar gaat u tijdens de verbouwing douchen? Elke dag naar de buren, familie of vrienden is natuurlijk ook niet wat u wilt.

Gelukkig biedt Doucheservice dé oplossing: onze mobiele douchecabines plaatsen we overal in uw huis, waar het u goed uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, slaapkamer, keuken, zolder, garage of schuur. Voor warm water zorgen wij doormiddel van onze warmwatervoorzieningen en ook de toe- en afvoer wordt verzorgd. Zo kunt u tijdens de verbouwing van de badkamer toch lekker thuis blijven douchen.

Mobiele douchecabine met boiler huren

Bij elke douche die wij ter verhuur aanbieden, leveren wij standaard een afvoerpomp én boiler. Omdat onze boilers elektrisch werken hebben we een stroomaansluiting nodig voor de mobiele douchecabine met boiler. Daarnaast is het van belang dat er een koud water punt aanwezig is en er een afvoermogelijkheid beschikbaar is voor het water van de douche.

Chat openen
Open chat
Hallo, neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice