Tijdelijke douchecabine

Douchecabine huren

Een mobiele douchecabine huren tegen een scherpe prijs kan bij Doucheservice. Gaat u binnenkort uw badkamer verbouwen? Bent u (tijdelijk) minder valide en wilt u op de begane grond douchen? In alle gevallen bieden wij u graag onze service aan met het huren van onze douchecabines!

Douchecabine huren bij Doucheservice

Wij leveren een volledige service: bezorging, volledige installatie, demontage en afhalen zit hierbij inbegrepen. De douchecabines van Doucheservice zijn 90 x 90 x 205 cm en daarmee ruim om in te douchen maar niet te groot voor in huis. Doucheservice is dé verhuurder voor een nooddouche, zorgdouche of mobiele douchecabine.

Verbouwing? Doucheservice heeft voor u een douchecabine te huur!

De badkamer verbouwen is leuk en spannend, maar daarnaast komen er veel ongemakken bij kijken. Want waar gaat u tijdens de verbouwing douchen? Elke dag naar de buren, familie of vrienden is natuurlijk ook niet wat u wilt. 

Gelukkig biedt Doucheservice dé oplossing: onze mobiele douchecabines plaatsen we overal in uw huis, waar het u goed uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, slaapkamer, keuken, zolder, garage of schuur. Voor warm water zorgen wij doormiddel van onze warmwatervoorzieningen en ook de toe- en afvoer wordt verzorgd. Zo kunt u tijdens de verbouwing van de badkamer toch lekker thuis blijven douchen en nemen wij een van de ongemakken van verbouwen bij u weg. 

Benodigdheden voor de douchecabine

Bij elke douche die wij ter verhuur aanbieden, leveren wij standaard een afvoerpomp én boiler. Omdat onze pompen en boilers elektrisch werken hebben we een stroomaansluiting nodig voor de cabine. Daarnaast is het van belang dat er een koud water punt aanwezig is en er een afvoermogelijkheid beschikbaar is voor het water van de douche, bijde punten moeten maximaal 5 meter van de douche vandaan zitten.

Bent u er van overtuigd dat dit de oplossing voor u is neem dan contact met ons op. Wij zullen alle informatie vrijblijvend nog een keer met u doornemen. Bent u nog niet helemaal overtuigd kijk dan vooral door op onze uitgebreide informatiepagina of neem ook contact met ons op. 

Chat openen
1
Open chat
Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op via Whatsapp.

Met vriendelijke groet,
Team Doucheservice